TORNAR

El PPC presenta una proposta de resolució sobre el WTC Igualada al Parlament

politica
Dijous, 29 octubre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup parlamentari del Partit Popular insta al Govern de la Generalitat, a través d’una proposta de resolució, a modificar la trama urbana consolidada corresponent al municipi d’Igualada de conformitat amb la sol•licitud formulada pel Ple de l’Ajuntament d’Igualada, en la sessió del dia 28 d’abril de 2009, i, per tant, autoritzar el projecte del World Trade Center Igualada.

Imatge virtual del projecte del World Trade Center

Pere Calbó, Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada, ha explicat que el Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya al Parlament de Catalunya va presentar una proposta de resolució, al Parlament de Catalunya, sobre el World Trade Center Igualada i la modificació de la trama urbana a la ciutat.

Calbó ha explicat que la proposta fa esment que “en la sessió de 28 d’abril de 2009, el Ple de l’Ajuntament d’Igualada va acordar: Sol·licitar a la Direcció General de Comerç, dependent del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa, la modificació de la definició gràfica de la trama urbana consolidada corresponent al municipi d’Igualada, continguda en el PTSEC, per tal d’incorporar el sector de planejament urbanístic situat a tocar de l’avinguda Catalunya –configurat per la modificació puntual del Pla General d’Ordenació a diversos subsectors situats al nord de l’avinguda Catalunya i entre l’avinguda Montserrat i el carrer Josep Forn–.”

El regidor popular ha dit que “d’acord amb aquests arguments, el Grup Parlamentari del PPC proposa que el Parlament de Catalunya insti al Govern de la Generalitat a modificar la trama urbana consolidada corresponent al municipi d’Igualada de conformitat amb la sol•licitud formulada pel Ple de l’Ajuntament d’Igualada, en la sessió del dia 28 d’abril de 2009, i per tant autoritzar el projecte del World Trade Center Igualada.”

Finalment, Calbó ha manifestat que “creu que la proposta de resolució pot ser aprovada si els grups parlamentaris voten en el mateix sentit que els grups municipals en l’Ajuntament d’Igualada. Si no fos així i hagués canvis de posicionament seria molt difícil poder explicar-ho als ciutadans.”


6 Comentaris

J

Joan

Anoia

29 d'octubre 2009.13:24h

Respondre

Sort dels 4.000 llocs de treball* que generarà el WTC


*Lo dels 4000 llocs de treball no és xunga. Ho he escoltat personalment i públivament del sr Riba.

E

Ester

Igualada

29 d'octubre 2009.11:48h

Respondre

Austin, no es pot fer una ”presentació virtual” i electoral d’un projecte així i alhora que la decisió final depengui d’una altra institució. Això és fer les coses malament. La foto... Llegir més preciosa, això sí.

P

Pere

Igualada

29 d'octubre 2009.10:51h

Respondre

Els Srs del PP d’Igualada treballen i es preocupen per la ciutat. Tenen una linia molt diferent a la del PPCatalunya o PP Espanya. Agraiexo la seva proposta i els encoratjo a continuar com ara. Pel... Llegir més bé de la ciutat i dels ciutadans...

a

aigualit

IGD

29 d'octubre 2009.08:52h

Respondre

Senyors del PP, podrien presentar-me per mi una altra preposició per que em modifiquin la clau urbanística d’una petita parcel•la que tinc a l’Avinguda Barcelona per tal que pugui fer un... Llegir més parell de pisets més a sobre?
Agraït per la seva amabilitat.

a

austin

igualada

29 d'octubre 2009.08:44h

Respondre

ester, explica que s’hauria de haver fet per fer-ho bé. Ilumina a la ciutadania...

E

Ester

Igualada

29 d'octubre 2009.07:42h

Respondre

Si l’Aymamí i companyia haguéssin fet les coses ben fetes,avui no caldrien propostes de resolució del PPC ni res de res. El ”nyap” del WTC segueix creixent i així anem.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.