TORNAR
PUBLICITAT

C's presenta els candidats de Vilanova, Piera i tres municipis de l'Anoia sud

La formació espanyolista en breu presentarà les llistes a Montbui i Els Hostalets

politica
Divendres, 12 abril 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Hores després que es confirmés a Carmen Manchón com  a candidata a Igualada, els taronges donen a conèixer els candidats de cinc poblacions més. En el cas de Vilanova, serà la segona vegada que es presenten.

Merino, candidat de C's a VilanovaDotze anys després, C's tornarà a presentar-se a Vilanova del Camí. Serà amb  Alejandro Merino Giró, de 52 anys. És Tècnic superior en diseny mecànic, especialitzat en el desenvolupament de maquinària industrial. Ha treballat en diverses empreses de la comarca totes elles relacionades amb el diseny i la fabricació d'elements mecànics. Des de l'any 1999 treballa en una enginyeria de Vilanova del Camí. Valoren que "té una àmplia trajectòria en directives d'entitats esportives del municipi, a més de participació en unaltre partit polític d'àmbit local". De fet, Merino va ser número dos de Decide el 2011 i va estar a llistes d'IPV-VV el 2015. La formació taronja també ha presentat els candidats a diversos municipis de l'Anoia sud, com Piera, Capellades, Masquefa i Cabrera d'Anoia.

En el cas de Piera, és Jorge Bernués Jorba, de 44 anys. És llicenciat en ADE i Diplomat en ciències empresarials per la Universitat de València. Va complementar els estudis amb un Màster Borsàtil i financer. Ha desenvolupat la seva tasca profesional en els  departaments financers de diverses empreses. En l'actualitat treballa en una empresa del sector industrial com a Director de finances i Recursos humans. A Cabrera, la llista estarà liderada per José Antonio Lanuza. Té 65 anys i és empresari del sector alimentació. Valoren que "té una llarga participació amb entitats esportives i socials de la localitat. En especial al Fútbol de Cabrera, del qual forma part en la Junta Directiva de l'entitat esportiva".

Adolfo Serna serà el candidat taronja a Masquefa. Té 55 anys, és llicenciat en Ciencies del Treball per la UOC, Graduat Social per l'Escola Social de Barcelona i funcionari de la Generalitat des de 1992. A Capellades, el cap de llista és Valentín Guerra, de 52 anys, nascut a Barcelona, ha estat més de 30 anys en les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat. En l'actualitat és funcionari retirat.

A més d'aquestes viles, Ciutadans té previst en breu presentar les seves candidatures a Montbui i els Hostalets de Pierola. En total, es presentaran a vuit municipis de la comarca.


3 Comentaris

J

Juan

Vilanova

12 d'abril 2019.17:15h

Respondre

Este de Vilanova se ha paseado por todos los partidos hasta que ha conseguido un puesto para salir. Voy a cambiar mi voto.

M

Maria

Vilanova

15 d'abril 2019.10:46h

Jo també el canviaré. A Vilanova penso votar a C’s.

duende-verde

Duende Verde

Piera

12 d'abril 2019.15:32h

Respondre

Es veu que en aquest país tot es basa en els estudis que tinguis,la gent que no tenim estudis no som ningú pel que es veu …. Doncs gràcies a l’obrer sense estudis,vivim en cases,perquè per... Llegir més molt que l’arquitecte la dibuixi si no hi ha ningú que l’aixequi, no serveix de res.

D’altra banda el cadidat,pot ser bo, no el conec, ni jo ni gent del meu entorn (qui és?) Però tenint a prop a qui té …… si aquests són els que volen governar Piera i han d’escoltar i solucionar els problemes dels seus ciutadans, estem preparats …. no semblen molt lleials….millor em quedo amb el que ja conec i no un grup de persones que no sabran com portar un poble,abans em declino per el PSC……que es dediquin a ells mateixos, que segur ho faran millor.
Visca Catalunya !!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.