TORNAR
PUBLICITAT

El projecte de Fem Òdena-AM es presenta dissabte al Teatre Unió Agrícola

politica
Divendres, 17 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La segona de les tres trobades amb la ciutadania de Fem Òdena té lloc aquest dissabte. Enguany, la llista vinculada a ERC concorre a les eleccions amb la jove Maria Sayavera com a cap de llista. 

La llista Fem Òdena-AM afí a ERC, farà públic el seu projecte en un acte participatiu al nucli aquest dissabte 18, al Teatre Unió Agrícola, a les 7. Serà la segona presentació del projecte municipal de la candidatura republicana, aquest cop al nucli d'Òdena. Expliquen que "el projecte de Fem Òdena s'ha treballat de forma participativa, amb trobades de veïns, col·lectius i entitats de tot el municipi, i ara es presenta el resultat de les aportacions obtingudes, amb un acte obert a tots els veïns".

L'acte tindrà forma participativa i visual, per tal que els assistents que vulguin puguin també completar la feina feta amb altres aportacions, que seran recollides per la candidatura. La candidatura republicana vol incidir també "en donar veu a tots els nuclis i disseminats del poble, que estan representats en el seu equip". El darrec acte serà el proper divendres 24 al Centre Cívic del Pla de la Masia.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.