TORNAR

El projecte d'urbanització del Maset, a Masquefa, com a referent per a altres municipis

Aquesta setmana una delegació d’electes han visitat Masquefa per conèixer de prop el projecte d’urbanització del Maset que ha executat l’Ajuntament de Masquefa

politica
Divendres, 4 març 2022. 10:37. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Dimecres passat, una delegació de representants polítics del Vallès van visitar Masquefa per conèixer els detalls administratius i de funcionament de les obres del projecte d'urbanització del Maset. Van ser rebuts pel batlle masquefí, Xavier Boquete, i pel regidor d'Urbanisme Enrique Gómez. Els municipis de Sant Pere de Vilamajor volen desplegar actuacions semblants a les realitzades al Maset a les seves viles. Així, el projecte Masquefí ha esdevingut un referent per a aquests municipis.

Enrique Gómez, regidor d'Urbanisme, destaca que "Masquefa és un dels pocs municipis de Catalunya que compta amb totes les seves urbanitzacions plenament urbanitzades", i afegeix que "la feina ingent i de primer nivell, duta a terme des de l'inici d'aquest projecte està sent reconeguda per diferents institucions que veuen en aquest pla una guia de referència per a poder aplicar als seus municipis".

A finals del 2021 van finalitzar les obres del projecte del Maset, amb el repàs de les franges perimetrals de protecció contra incendis i la prolongació del carrer Piera. Amb aquestes actuacions, el govern masquefí posava fi així a tres anys d'intens treball en aquest sector del municipi que presentava importants mancances. Ara la urbanització ja compta amb tots els serveis i infraestructures necessàries per a garantir el benestar de tots els residents: 189 ml de xarxa de sanejament, 893 escomeses a les parcel·les, 9,06 hectàrees de franja perimetral contra incendis, 323,44 m² de carrers asfaltats, 206 veïns que s'han vist beneficiats per les obres i 159.773,20 €: cost total del projecte.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.