TORNAR

El PSC pacta amb Junts els pressupostos de Vilanova

Els socialistes incorporen les propostes dels neoconvergents i s’asseguren una majoria

politica
Dimecres, 15 gener 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Tot i que no té majoria, a la batlle Noemí Trucharte li ha estat més còmode aprovar el pressupost 2020 que els anteriors, quan amb els seus aliats tenia 9 dels 17 representants al ple. Aquesta setmana, l'alcaldessa i el representant junter Jordi Barón han rubricat l'acord pels comptes.

Barón i Trucharte, en la firmaFumata blanca amb els pressupostos de Vilanova del Camí. El govern socialista ha decidit acceptar les propostes formulades pel portaveu del Grup Municipal de Junts per Vilanova en relació a la tramitació del pressupost municipal per l'any 2020. Junts per Vilanova del Camí va presentar les propostes que reclama al govern a canvi del seu suport la setmana anterior. L'equip que encapçala Noemí Trucharte entoma aquests punts i podrà, amb el vot de Jordi Barón, tenir la majoria de nou representants per aprovar els comptes.

Les propostes que formulava Barón eren "Més inversió per al manteniment de les instal·lacions escolars, reconvertir l'estructura de formigó del Parc Fluvial -que havia de ser bar i restaurant compartit amb la piscina- en un gimnàs municipal, 100.000 euros d'inversió en la millora de la via pública" i "seguir defensant i definint un model de Mercat Municipal cara el futur, de la mà de les entitats comercials, per garantir i millorar-ne la viabilitat".

El govern de Vilanova agraeix a Junts per Vilanova "la voluntat de treballar en favor del municipi a través de propostes constructives que permeten la governabilitat i la millora de diferents aspectes del pressupost, per aquest motiu i en la línia de col·laboració amb el Grup municipal de Junts per Vilanova que ja s'han mantingut en referència a altres elements essencials de la governabilitat, com el pressupost de 2019, entenem que es bo per Vilanova i els vilanovins i vilanovines continuar en la recerca d'acords que enriqueixin des de diferents visions i posicions polítiques el principal instrument de gestió municipal com és el pressupost".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.