TORNAR

El PSC pierenc subratlla que "tenir l'alcaldia és secundari, prioritzem un canvi de gestió"

El portaveu socialista Javier Perellón retreu al fins ara alcalde que ”no es reinvertia el romanent ni s’executaven els pressupostos”

politica
Dimarts, 1 desembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En quatre dies es produirà el ple de la moció de censura a Piera. El portaveu del PSC a l'Ajuntament, Javier Perellón, explica a AnoiaDiari que la coalició que es forma "té com a objectiu resoldre el bloqueig actual".

Javier Perellón, dret, al Consell ComarcalEn declaracions a AnoiaDiari, el portaveu socialista de Piera, Javier Perellón, comenta que "un pacte de govern entre forces prou diferents com Junts (PDeCAT), PSC i Ara és Demà ve forçat per les circumstàncies. L'espurna per fer la moció ha vingut per les denúncies a Antifrau i la Fiscalia -que va fer la secretària de l'Ajuntament-, però els motius de fons vénen de molt més enllà". El batlle Jordi Madrid (ERC) ja va anunciar la dimissió. Aquest divendres, es farà efectiva i també la moció de censura. Una moció que donarà l'alcaldia a Josep Llopart (Junts per Piera). Junts va ser tercera força a les eleccions, amb quatre regidors, mentre que el PSC va sumar quatre regidors, però va tenir més vots. Amb tot, Perellón assegura que "cedim l'alcaldia a Llopart perquè no és el nostre objectiu, sinó acabar amb la problemàtica actual d'enfrontaments i manca de serveis al ciutadà".

Perellón assenyala que "amb l'actual batlle veiem una manca de planificació en les polítiques i com no s'executen pressupostos. No entenem que es presumeixi d'un romanent, quan s'hauria d'invertir aquests diners en serveis als ciutadans i als barris de Piera. Per això, l'alcaldia tant ens fa, fem un canvi de govern per canviar també la dinàmica. La situació era insostenible. Ho sospitàvem i ho anàvem veient amb les discussions internes entre els socis, durant les comissions".

La B-224, una prioritat

Perellón i el PSC tornaran al govern pierenc nou anys i mig després. De fet, ell va ser regidor durant la primera etapa de Jordi Madrid com a batlle, quan es van repartir l'alcaldia amb la socialista Fina Altarriba (2007-2011). El socialista remarca que "en aquella època ja vam fer pressió perquè es fes la variant dels Hostalets de Pierola i es va inaugurar -el 2010-. Ara, ens cal la reforma urgent de la B-224. Hi ha un increment molt important de vehicles perquè a la zona s'hi ha instal·lat la logística i això suposa molts accidents. Tenim una mortalitat molt gran i cal actuar. I també pressionar a l'estat perquè avanci amb el Quart Cinturó.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.