TORNAR

El PSC vilanoví celebra l'aprovació del PMUr3 que "servirà per crear ocupació" al municipi

L’alcaldessa assegura que part de l’oposició en cap moment ”s’ha volgut informar sobre el projecte”

politica
Divendres, 22 febrer 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El pla de millora urbana de la zona del Barri de Bonavista a Vilanova del Camí tirarà endavant. Significarà la urbanització d'una àrea de 37.442 metres quadrats en un dels accessos del municipi. El projecte s'ha aprovat enmig d'una agra polèmica entre els partits i l'alcaldessa subratlla que "no s'ha canviat ni una coma" del que va quedar sobre la taula el passat novembre.

Hores després del ple en el que es va aprovar el projecte, el PSC vilanoví ha emès un comunicat on es mostra "satisfet" per l'aprovació del pla urbanístic PMUr3. Consideren que "permetrà millorar l'espai, guanyar una gran zona verda i crear un nou espai comercial i d'habitatges". Segons els projecte aprovat, el nombre màxim d'habitatges a l'àrea serà de 175 i els baixos es destinaran a zona comercial. D'aquesta urbanització es reserva el 20% per a habitatges de protecció pública i el 10% per a habitatges assequibles. Per a l'alcaldessa, Noemí Trucharte, el PMUr3 representa "una oportunitat única per a la dinamització econòmica i per a la creació d'ocupació, estem convençuts que aquest projecte és bo per a Vilanova i que es generarà activitat comercial que repercutirà positivament en tot el municipi".

L'alcaldessa, en una visita a Ràdio NovaAfegeix que "continuarem treballant amb Vilanova Comerç per tal de mantenir el suport al comerç de proximitat i generar activitats i espais que permetin la vitalitat comercial del municipi, perquè els dos models comercials són complementaris". El PSC celebra que alguns grups de l'oposició hagin canviat el sentit del vot i hagin permès l'aprovació, a diferència del ple del mes de novembre, en el que es va haver de deixar el punt sobre la taula. Això si, l'alcaldessa socialista remarca que "el projecte no ha canviat, l'any passat vam convocar reunions informatives sobre el PMUr3 per a tots els regidors del consistori en diferents horaris i només va venir Marcel·lí Nieto, al que li agraeixo".

En canvi, l'alcaldessa retreu a Vanesa González "que hagués dit que desbloquejava la votació, perquè la ciutadania té dret a saber que si ara es desbloqueja era perquè vostès el tenien bloquejat des del mes de novembre". Assegura que "ningú de Vilanova365 ha vingut encara a l'Ajuntament a buscar informació sobre el projecte". La candidata del PSC a la reelecció a les eleccions municipals del 26 de maig retreu als grups de l'oposició que "vénen al ple cada dos mesos a fer discursos i després desapareixen, han tingut les portes obertes en aquest i altres temes, però vostès no estan fent d'oposició".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.