TORNAR

PXC proposa que la comissaria de policia de Vilanova es traslladi a la Plaça Picasso

Sergi Balcells explica que ha rebut diverses queixes dels veïns de la zona

politica
Dimarts, 11 octubre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El regidor de Plataforma per Catalunya a Vilanova del Camí, Sergi Balcells, proposa que la comissaria de policia de Vilanova del Camí, que actualment es troba a l’Ajuntament, sigui traslladada a la Plaça Picasso, un lloc on, segons explica Balcells; ‘s’ha convertit en un punt negre del poble i pels veïns de la zona’.

Plataforma per Catalunya ha denunciat que per aquella zona s’hi prodeixen actes delictius com intercanvis de droga i proposa el trasllat de la Comissaria de Policia per intentar solucionar el problema; ‘d’aquesta manera, la comissaria passaria a ser al centre del municipi fent més eficaces i ràpides les actuacions dels agents i seria un efecte dissuasiu dels actes il•legals que s’hi realitzen’.

PXC proposa que s’ubiqui en el local qualificat com a quiosc que ‘ja porta tancat més d’un any perquè ningú el vol’ i pensa que es podria aprofitar l’ocasió per ampliar una nova zona de wifi pels veïns.


3 Comentaris

s

sergi bacells

vilanova del cami

13 d'octubre 2011.10:44h

Respondre

col·locaríem la comisaria al mig del poble i no a”Igualada”,la millora seria per tots i tornaríem més eficaços les accions dels nostres policies,que no poden estar a tot arreu a... Llegir més l’hora.Gracies.

J

Jaume

Vilanova del Camí

12 d'octubre 2011.12:47h

Respondre

Doncs a mi em sembla una gran proposta i molt digne d’ estudiar, no pot ser que la nostre comisaria estigui tan apartada.

R

Ramon F

Igualada

11 d'octubre 2011.16:04h

Respondre

I no seria més fàcil i sobretot mes barat demanar que la policia tingui una atenció preferent en aquesta zona?. Mes que re o dic perquè si si trasllada la seu de la policia a aquesta plaça, el... Llegir més mes normal es que els malfactors es desplacin cap a un altre lloc i llavors que farem? Demanarem que la seu de la policia es torni a desplaçar?.

Valdria la pena pensar una mica mes les propostes abans de fer-les publiques i sobretot estudiar el cost i les possibles alternatives a les mateixes

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.