TORNAR

Una quarantena de montbuiencs protesten en contra "l'electoralisme" dels Butlletins Municipals

Els veïns han presentat una instància a l’Ajuntament demanant que aquesta propaganda sigui pagada directament pel PSC

politica
Diumenge, 12 abril 2015. 03:00. Núria Olivé Montrabeta.
D'un cop d'ull

En un període d'un mes els veïns de Santa Margarida de Montbui han rebut a domicili dos Butlletins Municipals i el catàleg de serveis Montbui Va!. Alguns ciutadans han interpretat l'acció del govern com a propaganda electoral del PSC. Com a mostra de rebuig, s'han concentrat aquest dissabte al matí davant de l'Ajuntament. 

S'han reunit una quarantena de veïns

Aquest dissabte al matí una quarantena de veïns del municipi de Santa Margarida de Montbui s'han reunit davant l'Ajuntament per mostrar el desacord per haver rebut, als respectius domicilis, dos Butlletins Municipals, concretament el número 125 i el 126 i el catàleg de serveis de Montbui Va!. 

Tots ells han presentat la instància a l'Ajuntament de Montbui

Els veïns han presentat una instància dirigida a Teo Romero, alcalde de Montbui, en la qual deixen clar que veuen aquesta acció com un acte de "propaganda del partit del govern camuflada d'informació municipal". La instància també recull el rebuig pel fet que els butlletins i el catàleg de serveis estigui "pagat amb els diners de tots els montbuiencs quan el Butlletí Municipal hauria de ser una eina d'informació amb transparència i criteri de pluralitat". Finalment, la instància demana "que aquest tipus de propaganda sigui pagada directament pel PSC".

 


6 Comentaris

S

Salvi

Montbui

13 d'abril 2015.17:31h

Respondre

Cualquiera funda un partido hoy en día y se monta con sus amiguetes una asamblea. Una pena porque Veïns amb Veu empezó siendo un proyecto bonito y ahora mismo es unicamente el resultado de una... Llegir més asamblea que va dando tumbos y que hace que sus concejales vayan haciendo el ridiculo cada dos por tres, votando de forma incoherente a lo que ellos mismos piensan en muchas ocasiones. Yo no voto imputados, pero tampoco voto a cualquiera.

l

leopoldo

Nucli Urba

13 d'abril 2015.13:44h

Respondre

Es curioso, que os parezca tan curioso que ciudadanos ejerzan herramientas democráticas para demostrar su malestar y mas cuando el equipo de gobierno reconoce en regio7 que la información es... Llegir més sesgada.
Por otra parte, ”odio al alcalde?” no individualices, quizá esta gente tiene odio al clientelismo político y a la podedumbre del sistema municipal,que por cierto ”esos a los que no vas a votar por principios” votaron en contra de la moción de que hubiera imputados en las listas para mayo del 2015 adivina quien voto también en contra.

J

Jose

Montbui

12 d'abril 2015.20:34h

Respondre

Curioso que casi todos los que estaban en la cola van en las listas de los partidos de la oposición independentista. Muchas asambleas y pérdidas de tiempo inútil, pero ni tienen ideas ni un... Llegir més proyecto con cara y ojos. Solo les une su odio al alcalde, al que la mayoría servía hasta hace bien poco. Yo no pienso ir a votar, porque viendo lo que hay no me representan ni unos ni otros. Y los que tienen las ideas más claras son los de Plataforma. Y por principios no les votaré.

J

Javi

Montbui

13 d'abril 2015.13:41h

Yo NO soy independentista, hago asambleas, tengo propuestas para mi municipio, nunca he servido al alcalde, iré a votar por que quiero cambiar las cosas, y estaba el cuarto en la cola.

M

Montse

Santa Margarida de Montbui

13 d'abril 2015.14:56h

Hola Jose,
Jo no vaig poder anar a aquest acte, però quan vaig obrir la bústia i vaig veure les revsitetes amb que es gasta els diners el nostre alcalde, em va caure la cara de vergonya.... Llegir més
Com podeu estar d’acord amb això.
La majoria dels serveis que surten a ”Montbui va” no són municipals, depenen d’altres administracions, és que es gasta els nostres diners en fer-se propaganda i a més a més ens enganya... això no pot continuar si volem anar endavant

C

Carlos

Montbui.

12 d'abril 2015.12:36h

Respondre

Es curios!!. No sabia que els abonaments del cinema els donesin a l’ajuntament.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.