TORNAR

Ramon Espadaler recolza la candidatura de CiU de Piera

Els candidats van aprofitar l’acte per passar comptes dels darrers quatre anys de legislatura

politica
Dimecres, 13 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El conseller d'interior de la Generalitat de Catalunya, Ramon Espadaler, va donar suport la candidatura de CiU de Piera que encapçala Josep Llopart. En l’acte de presentació de la candidatura, també hi van intervenir els candidats, Maite Guzmán, Vanesa Fernández-Arroyo i Josep M. Rosell i el president la JNC, Xavier Almenara.

Ramon Espadaler, conseller d'interior de la Generalitat de CatalunyaEl míting de Piera va comptar amb la presència del conseller Espadaler, que va assegurar que "hi ha una oferta electoral molt àmplia i tot i que és democràticament sa, podríem estar abocats al risc d’una certa fractura", "tants caps, tants barrets i, per tant, que pugui comportar que sigui ingovernable", va afegir. El conseller va assenyalar que "cal tenir governs estables –que no vol dir autistes i prepotents amb una majoria suficient i amb una capacitat de diàleg sobradament demostrada, l’altra opció és tenir un ajuntament segmentat amb una colla de grups amb una intenció única: fer una alternativa per treure CiU".

Josep Llompart, candidat de CiU a Piera

D'altra banda, Espadaler també va assenyalar que "a CiU hem optat per la proposta i no per la protesta, és molt més fàcil protestar que no proposar. Hi ha forces polítiques que es limiten a la queixa i a la protesta sense gaire alternatives o que siguin possibles i reals. Nosaltres tenim propostes que defensem per la via del diàleg i no ens conformen només a queixar-nos", "el nostre no és només un programa, sinó també un programa de govern, passar comptes amb transparència, sumar i proposar", va afegir. 

En l’acte ,també hi van intervenir els candidats, Maite Guzmán, Vanesa Fernández-Arroyo i Josep M. Rosell i el president la JNC, Xavier Almenara. Tots ells, en els seus discursos van passar comptes de la feina feta en els darrers 4 anys de govern i van agafar el compromís de realitzar, tots aquells nous projectes, que cada un d’ells van exposar en els diferents àmbits de les regidories que actualment representen. Una vegada mes, Josep Llopart, va afirmar comptar amb un equip "altament preparat, amb gent jove, amb experiència en diferents àmbits, ambiciosa, amb grans idees, i el més important, compromesa amb la gent de Piera". 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.