TORNAR
PUBLICITAT

Reagrupament commemora la Diada amb un acte d'homenatge al general Moragues

politica
Dijous, 10 setembre 2009. 19:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Reagrupament commemorarà aquest 11 de setembre la Diada Nacional de Catalunya amb un acte central d'homenatge al general Moragues a la Plaça de Pau Vila de Barcelona. En aquest indret es va exhibir durant 12 anys el cap del general català com a represàlia pel seu compromís patriòtic i la seva lluita per la llibertat de Catalunya durant la Guerra de Successió. Amb aquest acte Reagrupament vol contribuir a recuperar i dignificar la figura de Moragues.

En l'homenatge, que començarà a les 12 h del migdia, hi intervindran el catedràtic en Ciències Socials i especialista en història militar, Xavier Hernàndez, i el filòleg i coordinador de la Comissió de la Dignitat, Toni Strubell. Joan Carretero tancarà el torn d’intervencions. Posteriorment es farà una ofrena al monument a Moragues situat al mig de la plaça.

Carretero, amb la resta de membres del Comitè d’Acció Política, que dirigeixen l’associació de forma provisional fins a la propera Assemblea Nacional del mes d’octubre, també participarà a partir de les 5 de la tarda en la manifestació que té com a lema «Som una nació, volem Estat propi!» i que ha

estat convocada per la Plataforma pel Dret a Decidir, Sobirania i Progrés i Deumil.cat.

Actes de l’11 de setembre a Barcelona

Ofrena floral al monument de Rafael Casanova

Lloc: Ronda de Sant Pere / C/Girona

Barcelona

Hora: 10,40 h

Homenatge al general Moragues

Lloc: Plaça de Pau Vila

Barcelona

Hora: 12 h

Participació en la manifestació «Som una nació, volem Estat propi!»

Lloc: Plaça Urquinaona

Barcelona

Hora: 17 h

Reagrupament Anoia


4 Comentaris

c

carles

5 d'octubre 2009.19:02h

Respondre

La caverna socialista torna a bramar i això serà el pa de cada día,ara li toca a en Carretero. Senyors de la crosta,teniu un gran problema,si el Sr.Carretero o Reagrupament treu 5 o 6 escons,adeu... Llegir més tripartit.

A

Agustí

igualada

11 de setembre 2009.16:40h

Respondre

I els hi fa vergonya posar-ho a la notícia? O és con s’enteren dels actes que els hi preparen a la seu ( si en tenen ) central. És una manera, ara imagina que totes les entitats ho fessin igual,... Llegir més uiiii quin merder, millor que els avisin d’una altra manera... ;-)

J

Josep

11 de setembre 2009.12:19h

Respondre

Suposo perquè Reagrupament té un grup a l’Anoia i també hi participen.

A

Agustí

igualada

11 de setembre 2009.11:58h

Respondre

Què té a veure amb la comarca això???????????

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.