TORNAR

El rector de Vilanova, indignat per l'acció d'uns veïns contra una pancarta de l'1-O a l'església

Acusen a familiars de l’alcaldessa d’haver començat l’incident

politica
Divendres, 29 setembre 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La nit de dimecres va tenir lloc un altre incident a Vilanova del Camí relacionat amb la campanya pel referèdum. Un grup de veïns amb el permís del mossèn Xavier va desplegar una pancarta al campanar amb el lema 'Vilanova per la democràcia'. Les protestes airades d'un altre grup de veïns i la trucada d'un dells va portar a la intervenció de la policia local.

La pancarta, en el moment de ser desplegada el dimecresLa policia local de Vilanova va intervenir en un incident que va tenir lloc dimecres a la nit al municipi. Mitja dotzena d'agents van fer identificacions després que un grup de veïns s'enfrontés a un col·lectiu sobiranista que va desplegar una pancarta al campanar de l'església de Sant Hilari. Segons el propi Mossèn Xavier Machacón, va ser un familiar de l'alcaldessa Noemí Trucharte qui va començar a llançar petards d'avís abans i tot que es desplegués la pancarta. "La gent es va esvalotar i van venir diverses persones cap a la parròquia. Després, també els agents de policia a fer identificacions" apunta. La pancarta tenia el lema 'Vilanova per la democràcia'. El Mossèn afegeix que "hi ha gent molt intolerant. Estic segur que si hagués estat una bandera espanyola, no hagués passat res".

El mossèn manifesta que "de fet, no hi va haver problemes amb els agents, sinó amb aquests veïns. Han d'entendre que s'han de respectar totes les veus". Per la seva part, el govern vilanoví ressalta que en totes les actuacions de la policia en relació amb el referèndum, els agents han actuat atenent-se "a les consignes de la fiscalia". Pel que fa a l'arrel de l'incident, la pròpia Noemí Trucharte negava aquest dijous conèixer-ne els detalls.


6 Comentaris

A

Abel

Igualada

2 d'octubre 2017.07:34h

Respondre

Despres de llegir aquesta noticia ; el mes valent de tots EL MOSSEN, si senyor te tota la rao, DIU LES COSES TAL COM SON.
Els dels petards no van cridar, A POR ELLOS?

a

aaqualata

30 de setembre 2017.21:34h

Respondre

El PPSC-PSOE de Vilanova fa olor a rancúnia. Com es troba a faltar la veritable Alcaldessa.

A

Anna

Vilanova del Cami

30 de setembre 2017.04:26h

Respondre

Ara no ens deixes votar, no esperis que després et votem a tu. Ja demanaràs vots, ja...

P

Pep

Anoia

29 de setembre 2017.17:35h

Respondre

”A por ellos”, oi Trucharte?. Llàstima que no hàgiu actuat igual amb tot allò il·leGAL!!

a

antoni

igualada

29 de setembre 2017.11:17h

Respondre

tot el suport a aquest rector i als membres de l’ANC de vilanova del camí, ser indepe allà és molt més difícil que ser-ho en d’altres llocs.

molt bé els familiars de l’alcaldessa, que... Llegir més vagin tirant tots els petards que potser el dia 1 al vespre ja no podran celebrar res !!!!

J

Jordi Igualada

Igualada

29 de setembre 2017.09:47h

Respondre

Noemí, tan jove que ets i amb aquesta olor a naftalina franquista.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.