TORNAR

La regidora de Poble Actiu Eva Pedraza deixarà l'acta

L’acta l’assumirà Pau Ortínez, número tres de Poble Actiu el 2019

politica
Dimecres, 17 febrer 2021. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Pedraza, de 42 anys, és regidora des del 2015, quan la CUP es va presentar per primer cop a la capital anoienca. El 2019, va tornar a sortir escollida, aquest cop integrada a la força municipalista vinculada a la CUP, Poble Actiu.

Eva Pedraza, a la dreta, en un pleAquest dimarts 23 de febrer, la regidora de Poble Actiu Eva Pedraza Aguilera farà efectiva la seva renúncia com a representant de la formació al ple. La número dos de Poble Actiu a la candidatura de l'esquerra municipalista el 2019 posa fi així a sis anys en la política municipal igualadina, quatre amb la CUP i dos més amb Poble Actiu. L'edil explicarà els motius de la seva renúncia el dimarts però ja ha avançat, a través de les xarxes, que "quan ja no et sents teu l'espai polític del qual ocupes un càrrec de representació, l'única opció digna i honesta és plegar". L'acta de regidor l'ha d'assumir el número tres de la candidatura, Pau Ortínez.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.