TORNAR

Una regidora de Vilanova crea enrenou a les xarxes per una piulada sobre les detencions

Afegeix ”és una maniobra per fer-los màrtirs”

politica
Dimarts, 17 octubre 2017. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Imma González, una de les regidores del govern de Vilanova del Camí, ha obert una polèmica a les xarxes per una piulada sobre les detencions. Diversos usuaris li recriminen el seu posicionament.

La tercera tinent d'alcalde de Vilanova del Camí, Imma González Narbona, pertanyent al grup municipal de Decide, ocasionava aquest dilluns a la nit un enrenou a twitter després de piular 'A Soto del Real, los Jordis' una vegada es va confirmar que la jutgessa confirmava la presó per a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. La piulada provocava la reacció de molts usuaris de la comarca i d'altres punts que li recriminaven aquesta postura. La regidora, tot i que matisava que "no me n'alegro de les detencions, només es compleix la llei", afegia que "el que els fa delinqüents és saltar-se l'estat de dret" o "és una maniobra per fer-los màrtirs i donar corda al secessionisme".

González, que va entrar al govern després de la moció de censura del gener, anava segona a la llista de Decide a les passades eleccions municipals, per darrere de Carlos Navarro, un cèlebre concursant televisiu. Navarro va desistir a darrera hora de ser regidor i ella, que no havia aconseguit entrar el consistori el 2011 quan figurava com a número u, va assumir l'acta. Ja fa deu anys, Imma González sí que havia estat regidora, amb el paraigua de Ciutadans. Malgrat que desvincula Decide de qualsevol posició i adscripció espanyolista, la tercera tinent d'alcalde va atacar l'anterior govern per convidar al convergent Artur Mas a la Fira del Camí Ral.


4 Comentaris

t

toni

igualada

17 d'octubre 2017.16:10h

Respondre

estimada (querida ) Imma :
Nomes ( unicamente ) desitjar-te ( desarte ) un feliç ( feliz ) viatge (viaje ) de tornada (vuelta ) a Espanya ( España ) quan ( cuando ) siguem (seamos ) per (por )... Llegir més fí ( fin ) , un estat ( estado ) Independnet ( independiente ) i ( y) vostè ( usted ) hagi ( haya ) de marxar ( irse ), ja ( ya ) que la gent ( gente ) del seu ( su ) pensament ( pensamiento ) i (y) comportamient ( comportamiento ) ens (nos ) fan ( hacenn ) fàstic ( ascó ). Visca Catalunya LLiure ( Una , grande i libre )

J

JoanV

Igualada

18 d'octubre 2017.05:52h

Toni,

El teu comentari és comprensible però no justificable. A la Catalunya independent hi haurà lloc per tothom, incloses les persones que, com diu el Pepet, tenen un grau... Llegir més d’incultura elefantiàsic. El poder no dóna ni intel·ligència ni cultura ni humanitat. Malhauradament, l’Imma González i varis regidors de l’Ajuntament de Vilanova en ho recorden. No es pot caure en el mateix.

Salut i endavant

A

Aaqualata

17 d'octubre 2017.15:18h

Respondre

Aquesta senyora amb qui es va presentar ? ...... Dime con quien vas y te diré quien eres .

p

pepet

igualada

17 d'octubre 2017.13:10h

Respondre

El grau d’incultura d’aquesta gent és elefantiàsic.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.