TORNAR

La republicana Carolina Telechea, número 6 a la llista, amb opcions a entrar al Congrés el 26-J

Seria la primera anoienca a la Cambra Baixa estatal en l’actual període parlamentari

politica
Dimecres, 18 maig 2016. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La igualadina Carolina Telechea se situa número 6 a les llistes d'Esquerra per a les eleccions al Congrés el 26 de juny. La llista va ser aprovada aquest dimarts.

El Consell Nacional d'Esquerra Republicana ha aprovat les llistes per concórrer a les eleccions estatals del 26 de juny. En la llista per la circumscripció de Barcelona hi figura una igualadina, la regidora Carolina Telechea Lozano, ubicada en la sisena posició de la llista. Telechea, edil des de 2015, quan figurava en segona posició de la candidatura de Josep Maria Palau a l'Ajuntament d'Igualada, és advocada i està acompanyada a la llista, en el número 16, per David Prat. Els republicans van aconseguir a les passades eleccions del 20 de desembre, cinc representants per Barcelona. Un increment d'uns milers de vots permetria entrar a Telechea al Congrés.

En aquest cas, es tractaria de la primera representant anoienca en el període parlamentari de l'Estat espanyol des de 1978. Des de l'època de la restauració borbònica, no hi ha hagut cap representant del partit judicial d'Igualada a Madrid. 


1 Comentaris

r

ramon

19 de maig 2016.12:38h

Respondre

VIVIM JUNTS, DECIDIM NOSALTRES.
( es això sra Telechea?)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.