TORNAR

El risc de foc provoca la suspensió d’acampades i restriccions d’activitats agrícoles a 26 municipis de la comarca

Les mesures seran vigents durant 5 dies a partir de la publicació de la resolució

politica
Dijous, 12 agost 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Després de l’anunci de la forta onada de calor prevista per als pròxims dies, l’administració ha volgut evitar mals majors i ha activat el nivell més alt del Pla ALFA.

El Govern de la Generalitat ha cancel·lat acampades, rutes de lleure juvenil i esdeveniments esportius a l’aire lliure i ha restringit tota l’activitat agrícola amb maquinària, a excepció de la recollida de fruita entre les 10 del matí i les 8 del vespre davant de l’elevat risc d’incendi. Aquestes restriccions arriben després de l’activació del nivell 3 del Pla ALFA, que és el procediment operatiu del cos d’Agents Rurals per a la vigilància i prevenció d’incendis forestals.

Aquestes restriccions també suposen la suspensió del transport en zona forestal i dels treballs de manteniment de les línies elèctriques i la prohibició de l’accés a al medi natural amb mitjans motoritzats. Es preveu que siguin vigents, com a mínim, fins el proper dilluns dia 16 d’agost.

Les mesures s’aplicaran a 279 municipis catalans i afectaran a 26 localitats de la comarca de l’Anoia: Argençola, Bellprat, Cabrera d’Anoia, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, el Bruc, els Hostalets de Pierola, els Prats de Rei, Jorba, la Llacuna, la Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt, Masquefa, Òdena, Orpí, Piera, Rubió, Sant Martí de Tous, Sant Pere Sallavinera, Santa Margarida de Montbui, Santa Maria de Miralles, Vallbona d’Anoia, Veciana i Vilanova del Camí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.