TORNAR

Robert Hernando serà el número 2 a les llistes de PXC al Congrés dels Diputats

El líder de Plataforma per Catalunya i secretari general del partit es presenta seguint Josep Anglada

politica
Dilluns, 17 octubre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'actual regidor de PxC a l'Ajuntament d'Igualada i conseller al Consell Comarcal de l'Anoia, Robert Hernando, serà el número 2 a la llista del partit al Congrés dels Diputats per a les properes eleccions del 20 de novembre. Després de l'assemblea de PxC, el també secretari general del partit, va ser escollit per part del consell exectiu, la qual cosa 'em suposa una satisfacció i agraïment als companys', segons va declarar Hernando. Diversos regidors de PxC a l'Anoia acompanyaran Robert Hernando a la llista al Congrés: Dolors Tomba, regidora de Piera, Sergi Balcells, de Vilanova del Camí. Marcel Dot, de Calaf, i les militants Cristina Medina d’Igualada, i Mari Carmen López de Piera, com a suplent.

Robert Hernando serà el 2n a Madrid

Robert Hernando va explicar que representa 'un gran honor ocupar un lloc tan important a la llista del Congrés pel meu partit'. El secretari general de PxC va avançar que el partit 'veu moltes possibilites d'aconseguir un o dos diputats a la província de Barcelona', sobretot tenint en compte els resultats de les últimes eleccions. 'Augmentant en 10.000 vots a la província ja aconseguirem un diputat', va assegurar Hernando, tot mostrant-se 'esperançat' de cara al 20N.

El regidor igualadí, que seguirà el líder de PxC a Catalunya, Josep Anglada, a les llistes a Madrid va declara que 'estem en un moment immillorable per assolir la fita d’entrar en una cambra important, continuarem lluitant per la bona de gent de casa de forma incansable i per portar els nostres ideals identitaris a les grans institucions, tal i com ja ha passat fa temps en altres països europeus'. Així mateix, seguint amb el seu discurs xenòfob, Hernando va afegir que 'avui en dia hi ha excés d'immigració i a Madrid seguirem amb els nostres ideals en defensa de la gent obrera o, per exemple, la supressió del Senat, que considerem una cambra que ha quedat totalment obsoleta'.


23 Comentaris

C

Carles

Igualada

19 d'octubre 2011.14:32h

Respondre

Home Pau estar clar que no.
Es tant de fora un xinès que acaba d’arribar i no té cap mena d’interès per integrar-se com un espanyol que va arribar aquí els anys 60 i encara no entén el... Llegir més català.
Entre aquestes dues persones no hi ha cap diferència

P

Pau

Igualada

18 d'octubre 2011.21:18h

Respondre

També són dels de casa aquells que fa més de 30 anys que viuen aquí i no mostren cap interès per parlar en català ?

J

Joan B.

IGDA

18 d'octubre 2011.08:22h

Respondre

Em pregunto si les notícies fossin d’un partit anomenat ”Democracia Nacional” també es publicarien a aquest mitjà. Insisteixo en la necessitat de plantejar-se un cordó higiènic front a... Llegir més informacions enviades per PxC. Com deia Brecht, quan el delicte es multiplica, ningú el vol veure. Doncs que no ens passi això .

A

Albert

igualada

18 d'octubre 2011.00:50h

Respondre

Desmascarem-los!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA
Ni a Igualada ni a Catalunya ni enlloc!!!

P

Pep Itu

Igualada City

17 d'octubre 2011.23:27h

Respondre

Em resulta xocant que la gent hi comenti tant per un Sr. que amb prou feina té lloc a l’Ajuntament d’Igualada, que la seva colla no hi surt al Parlament de Catalunya i que a Madrit ja hi tenen... Llegir més al PP...

J

Joan

Igualada

17 d'octubre 2011.22:59h

Respondre

Doncs, Pau, quan ha dit Plataforma que els espanyols no siguin de casa?
Demagògs!! Els andalusos, extremenys, castellans, etc. que van venir a treballar amb una maleta, i no amb una mà al davant i... Llegir més l’ altre darrera, són molt més de casa que els que imprimeixen el seu programa en àrab per garrapinyar cuatre vots.

J

Jaume

Igualada

17 d'octubre 2011.21:32h

Respondre

Molt gran si senyor! És un orgull haver-te votat i que fins i tot puguis arribar a ser congresista. Ho teniu difícil per treure més d’ un però tot és possible.
I a no fer cas als intolerants... Llegir més que insulten i parlen sense saber, ni als que volen que la premsa ens amagui, ja estàn demostrant que són tots uns feixistes!!

j

joan rodriguez t.

igualada

17 d'octubre 2011.21:25h

Respondre

Sr. Joan B. : Si s’informès una mica abans d’opinar, s’adonaria que PxC no és nomès el que ens volen vendre i que, segons veig, molts de vostès es creuen. Per exemple, parlant... Llegir més d’Igualada, sap de totes les propostes que ha presentat el representant de PxC, Sr.Hernando, quantes corresponen a temes relacionats amb immigració ? Potser si s’informès una mica, quedaria sorprès. Que se li veu massa el plomer ...

Per cert, jo no estic gens d’acord, per exemple amb els partits que es gasten 43 milions d’euros en publicitar una campanya per privatitzar la ONLAE i després retiren la privatització ( quan ja s’han ” ventilat ” els 43 milions ) i no per això demano que no donin resò a les activitats d’aquest partit, tot i que, segons la meva opinió, han malgastat els nostres diners. Amb aquests què fem, els silenciem, també ? I als de les retallades i el 3%, també els fem callar ? I als que han portat a l’ajuntament d’Igualada a ser un dels ajuntaments amb més deute de Catalunya, també els tanquem la boca ?

Ui ui ui ...

P

Pau

igualada

17 d'octubre 2011.21:08h

Respondre

Doncs, Xavi, no si veuen massa cognoms catalans. Primer els de casa ?

X

Xavi

17 d'octubre 2011.19:33h

Respondre

Els integrants de les llistes de PxC són dels de casa ?

i

igualadí

17 d'octubre 2011.19:25h

Respondre

Et felicito fill !

J

Joan B.

IGDA

17 d'octubre 2011.18:35h

Respondre

El que està clar és que als senyors de Plataforma per la Xeonfobia els hi va Internet. I deixar comentaris. Que alguns sapiguen escriure no crec que sigui millor: vol dir que també saben llegir i... Llegir més són capaços de creure’s el Mein Kampf (o qualsevol carallada panfletaria). És a dir, continuar el lamentable camí que els ha dut a ser com són. Una pena.
Insisteixo en la responsabilitat d’Anoiadiari a l’hora de donar, o no, resó a les activitats de plataforma. És lícit apel·lant a la llibertat d’expressió. Però no és obligatori i s’està jugant amb foc.

r

ramon tutusaus

Igualada

17 d'octubre 2011.17:19h

Respondre

Cada cop n’estic més orgullós d’haver votat pxc a Igualada. Primer per la feina que s’està fent, impecable. I ara a més un igualadí opta a ser diputat del congres. Endavant Hernando!

C

Candela Mantrus

Igualada

17 d'octubre 2011.16:47h

Respondre

Robert Hernando ha demostrat en pocs mesos més que els polítics que porten anys a l’Ajuntament. I si ha estat escollit com a número 2 del seu partit a Igualada hem d’estar orgullosos de tenir... Llegir més un polític d’aquestes característiques al nostre Ajuntament, independentment de les ideologies de cadascú.

j

juan rodriguez

igualada

17 d'octubre 2011.16:14h

Respondre

Al Sr. Pere V.M. : Té gràcia que feu el comentari aquest de ” de cobrar si que cobren per fer de regidors ”. Per casualitat sabeu el que cobren els regidors de PxC a Calaf ? Perquè... Llegir més potser estaria bé que us informessiu abans d’escriure aquests comentaris, si no és, es clar, que ho feu per fer mal. Informeu-vos i us dureu una sorpresa. I quan ho hagueu fet, si us plau, rectifiqueu els vostre comentari.

j

joan rodriguez t.

igualada

17 d'octubre 2011.16:03h

Respondre

A l’article dieu : ” Així mateix, seguint amb el seu discurs xenòfob, Hernando va afegir que ’avui en dia hi ha excés d’immigració i a Madrid seguirem amb els nostres ideals en defensa de... Llegir més la gent obrera o, per exemple, la supressió del Senat, que considerem una cambra que ha quedat totalment obsoleta ” Veritablement després de llegir-ho tres o quatre vegades, no hi veig el discurs xenòfob. És xenòfob dir que hi ha un excés d’immigració ? O és perquè diuen que defensaran la gent obrera ? O potser us referiu a que volen suprimir el Senat ?? Potser és que ara resulta que son xènofobs en contra de les persones que no són obreres o dels senadors, que els hi volen treure el lloc de feina!! Estic segur que si els mateixos comentaris haguessin sortit de CIU, PSC, PP, o qualsevol altre partit, no us semblarien xenòfobs, senzillament PERQUÈ NO HO SÓN !! Però vinga, no perdem la oportunitat i tornem a titllar de xenòfobs als de sempre. Que potser si anem dient la mateixa mentida una vegada rera l’altra, al final la gent la creurà.

P

Pere V.M

Calaf

17 d'octubre 2011.11:47h

Respondre

Als tres regidors de PxC a calaf ni s’els veu ni s’els espera mai enlloc.L’únic dia que van dir que pujarien (son d’Igualada) no van saber trobar el lloc de la reunió.

De cobrar si que... Llegir més cobren per fer de regidors. Els ho ingressen.

C

Carles

Igualada

17 d'octubre 2011.11:41h

Respondre

Alguns comentaris fan pena de veritat... Tothom té dret a expressar-se i aquí poden fer publicitat de tots, a més no us queixeu perquè tampoc és que els deixin gairé bé que aprofiten qualsevol... Llegir més moment per dir ”xenófob” al Robert.
Us agradi o no és una notícia interessant ja que el regidor de la nostre ciutat serà el número DOS i pot acabar sent congresista.

J

Joan B.

IGDA

17 d'octubre 2011.10:41h

Respondre

Em pregunto si cal fer propaganda a aquesta ’gent’ publicant-els-hi el que envien com a notícia. Imagino que és un tema interessant com a debat de criteri editorial, i almenys una part... Llegir més important dels vostres lectors agrairíem sapiguer els vostres criteris en relació a notícies relatives a partits xenòfobs.

M

Marco

Igualada

17 d'octubre 2011.09:25h

Respondre

Bon dia.
Em causa fàstic la vostra publicitat que em va a arribar a casa en l’eleccions anteriors.

Adeu.

C

Consol Pagès

17 d'octubre 2011.08:47h

Respondre

No tinc el gust, o potser seria més adient dir ....tinc la sort de NO conèixer al Sr. Hernando personalment .És possible que sigui injusta al jutjar-lo (si és que ho faig... ) ”només” per la... Llegir més seva trajectòria política però el seu discurs no em dóna cap altre opció . Els “seus “ valors i principis políticament parlant és clar ,estan a anys llum dels meus.....
Por molta por tinc, de la campanya crispadora i patriotera que els sectors més ultradretans i nostàlgics del franquisme i d’alguns mitjans estan llançant, i que fa sentir als feixistes que ha arribat la seva hora, que se’ls està cridant a l’acció i que tenen un important suport polític per a les seves actuacions.

M

Marc

Igualada

17 d'octubre 2011.07:29h

Respondre

A mí em sembla una gran noticia per Igualada, al principi no creia molt en Plataforma però cada vegada m’agrada més em vaig informant i veient la feina que fan a la comarca i no es el que diu la... Llegir més gent.

J

Joan

Igualada

17 d'octubre 2011.06:00h

Respondre

Seguint amb el seu discurs xenòfob? No sigueu manipuladors va...
Moltes felicitats Robert!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.