TORNAR

Rull anima a la militància de JxCat a Igualada a "culminar l'1-O"

politica
Divendres, 1 octubre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La militància de Junts per Catalunya a Igualada va viure aquest dissabte 25 un dels dies més especials des que es va activar la formació a la ciutat. La Plaça Pius XII va viure una tarda intensa de xerrades i activitats, amb la presència del conseller Rull. Aquest va ressaltar davant la gent de Junts "la determinació per culminar el mandat de l'1-O".

La secció local de la força liderada pel President Carles Puigdemont es va donar a conèixer a la ciutat amb una jornada de portes obertes, que coincidia amb la celebració de la primera assemblea de militants de Junts Igualada. Els actes es van dur a terme a la plaça Pius XII d'Igualada, al costat de la seu de la formació, situada al carrer de Santa Maria. Després de la benvinguda, a càrrec de l'executiva local, uns representants de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) van compartir "el compromís dels joves amb el país i el procés d'independència".

Després va ser el torn del periodista Josep Maria Solé i Puig, que va conversar amb Joan Porras, conegut popularment com a "Joan BonaNit". La conversa es va centrar, principalment, en el llibre 'Història d'un crit', en què Porras explica la seva acció "diària, perseverant i sense defalliment, a la presó" d'acompanyar als presos polítics. Tot seguit, Josep Rull, un dels consellers claus de l'1-O, va pujar a l'escenari per dirigir unes paraules al nombrós públic assistent. Rull va traslladar als igualadins i igualadines que "la nostra determinació per culminar el mandat de l'1 d'octubre amb el lideratge del president Puigdemont és granítica."

La diada va acabar amb una visita al local de la formació, on el conseller Rull va donar el seu testimoni amb una dedicatòria: "Junts guanyarem la llibertat d'aquest poble". La secció local vol acostar-se a "tots els partits amb representació a l'Ajuntament d'Igualada per compartir i explorar punts estratègics de la nostra ciutat, que són la clau del nostre futur a Igualada".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.