TORNAR

Rull: 'Aquesta setmana al Congrés, el PSC ha renunciat a les seves bases fundacionals'

El secretari d’Organització de Convergència ha participat en un acte intern a Igualada emmarcat en la campanya “Sí, vull”

politica
Dilluns, 24 febrer 2014. 12:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Josep Rull, secretari d’Organització de Convergència, ha estat aquest diumenge a la capital de l’Anoia, Igualada, per tal de participar en un acte intern sobre la campanya “Sí, vull” endegada per la formació nacionalista.

Josep Rull, durant l'acte a Igualada

El dirigent de Convergència no ha volgut passar per alt els darrers esdeveniments polítics que han tingut lloc aquesta setmana al Congrés dels Diputats; on PP, PSOE/ PSC i UPyD han votat en contra de la consulta a Catalunya. Segons Rull “el paper que ha fet aquesta setmana el PSC ha suposat una renuncia a les seves bases fundacionals, les de la Catalunya democràtica; posar-se a l’òrbita del PP i UPyD no facilita les coses”.

Sobre la campanya del “Sí, vull”, Josep Rull ha explicat que “té cinc punts destacats” i els ha enumerat “sí,vull votar; sí, vull decidir el futur de Catalunya; sí, vull ser optimista; sí, vull fer història; i sí, vull construir un nou país”. El dirigent convergent ha subratllat que “volem deixar clar que el nou estat està al servei de les polítiques socials” i ha recalcat que “Catalunya ja no és viable dins d’Espanya, durant anys s’han construït ponts de diàleg i ara això ja no és possible”. Josep Rull ha explicat que “actes com el d’avui serveixen per combatre el discurs de la por i per eixamplar la majoria favorable a la consulta”; i ha afegit que “fins al 9 de novembre ens centrarem en el primer sí, en el volem votar”.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; Juli, Gendrau, alcalde de Berga i president de la federació de la Catalunya Central de CDC; i de Jordi Torra, president comarcal de Convergència a l’Anoia.


1 Comentaris

p

pep

igda

24 de febrer 2014.20:44h

Respondre

Marc, vas perdent categoria, abans, et visitava, el Mas, El teu amic el Oriol el de las ITV, i ara tas de conformar, amb el Rull. I esperat, que aixó va a la baixa.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.