TORNAR

La sectorial anoienca de l'ANC mostra el seu suport a Laura Borràs

Demanen als plens de l’Ajuntament d’Igualada i del Consell que donin suport a la diputada

politica
Dijous, 9 juliol 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'ANC Anoia ha redactat una carta en la que fa costat a la diputada al Congrés de JxCat, Laura Borràs. En qüestió de setmanes, Borràs -amb vinculacions familiars a l'Anoia- haurà de declarar al Tribunal Suprem per presumptes irregularitats en la seva gestió a l'Institut d'Estudis Catalans.

La sectorial anoienca de l'Assemblea ha enviat una carta on subratlla el seu suport a la diputada Laura Borràs. En el text assenyalen que "la repressió de l'Estat no cessa, no es confina. L'Estat actua des de la posició de força amb la qual ha actuat al llarg dels darrers anys i instrumentalitza les institucions i els poders públics." En el cas de Borràs, que d'aquí a poc temps haurà d'acudit a declarar a Madrid, al Tribunal Suprem, apunten que "ara et toca a tu, Laura. I li toca al Josep; i li tocarà l'Arià i als que lluiten pel futur del país." Denuncien que malgrat la lentitud de la justícia, "la repressió és exprés" i s'ha vulnerat el dret fonamental a la representació política: "no hi ha col·lapse judicial que valgui per tu, Laura. I mentre treballadors de jutjats de primera instància van amb l'aigua al coll de feina, a tu et volen depurar de pressa."

Per això, insten a la resta de forces polítiques i socials del país que abandonin espais de comoditat o equidistàncies i que "s'alineïn amb l'estratègia de la persona que està sent
oprimida. Ho fem des del ple convenciment que ens tocarà rebre a tots i a totes, i voldríem que ens fessin costat. Instem a l'Ajuntament d'Igualada i al Consell Comarcal de l'Anoia a donar suport a aquest manifest en les seves pròximes sessions plenàries. Reivindiquem a la Laura Borràs que s'estima aquesta ciutat i aquesta comarca, li enviem tot l'escalf des d'un racó de món que també és el seu."

Retorn a la via unilateral

L'ANC també vol dels partits independentistes "el retorn imminent a la via unilateral; no es pot negociar res amb una pistola a sobre de la Taula d'Imposició. Qualsevol pot ser el següent i no hi pot haver pau social quan es depura i s'empresona a la dissidència. Pau injusta no és pau." Sobre el cas de Laura Borràs concloïen que "a l'Estat no els molesta utilitzar el Congrés dels Diputats ni el Tribunal Suprem, quina importància li pots donar a suposades institucions democràtiques quan estan al servei de la monarquia més corrupta d'Europa i del règim autoritari nascut de Franco?"

Documents adjunts

laura-borra-1.pdf



0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.