TORNAR

El sobiranisme d'Igualada crida a llevar-se ben d'hora diumenge i coordinar-se per telegram

El punt de trobada, el Casal Popular el Foment

politica
Divendres, 29 setembre 2017. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per a la diada del referèndum, ha nascut una campanya unitària de coordinació entre les entitats i partits independentistes. Els col·lectius han acordat algunes mesures per coordinar els nostres esforços per tal de fer possible el referèndum i la màxima participació a Igualada i les poblacions veïnes de la Conca d'Òdena.

A poques hores de la jornada de l'1-O, els partits i entitats independentistes activen la campanya 'Mou-te pel referèndum'. L'Assemblea, Òmnium, el Casal Popular el Foment, PDeCAT, Esquerra i CUP fan front comú en una iniciativa que es coordinarà via Telegram. Per començar, fan una crida a concentrar-se davant el Foment a 2/4 de 7 de la matinada, per anar-se a distribuir en diferents col·legis. 

També es es recomana a la resta de la ciutadania a anar a votar de bon matí, a 2/4 de 8 si és possible i passar tantes hores com es pugui al col·legi electoral. Es poden seguir les instruccions al llarg del dia 1 a través del canal "Mou-te pel Referèndum" a l'aplicació de missatgeria Telegram. Per igual, hi haurà recomanacions i altres informacions al perfil @moutereferendum de Twitter.

Aquesta plataforma fa una crida a "anar a votar el proper diumenge, en un acte de democràcia i llibertat que no podem permetre tenallar per les estratègies repressives i d'excepció de l'Estat espanyol. Som conscients que l'Estat desplega totes les seves estratègies per impedir que els catalans ens expressem en un acte tan genuïnament democràtic com ho és un Referèndum, però també volem manifestar el nostre convenciment de que si tots empenyem el diumenge podrem votar com dignament ens mereixem. Som a molt poques hores del moment d'obertura dels col·legis electorals i cal ser conscients que només serà amb la força de tots nosaltres que farem possible aquest pas endavant en l'autodeterminació del nostre poble".

Als col·legis

Els impulsors de la campanya demanen també la col·laboració logística, acompanyant a hom que tingui dificultats de motricitat als col·legis i també portar-hi menjar i beguda. Es demana que en cas d'actuació policial "no es respongui violentament", que el col·lectiu s'assegui a terra i s'agafi de braços i que en el cas de ser agafat es deixi el cos mort. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.