TORNAR

Els Socialistes faran un 'Govern a l'Ombra'

Els progressistes anuncien un marcatge ferri a l’administració Castells

politica
Divendres, 12 juny 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup socialista explicarà en el ple de constitució d'aquest dissabte l'objectiu de "treballar per Igualada els propers quatre anys". Anuncien una oposició que "fiscalitzi d'a prop el govern de CiU, que fins ara ha fet coal·lició amb ERC, i que faci propostes en positiu".

En un comunicat, Socialistes d'Igualada, ha fet públic que té la intenció de crear un Govern a l'Ombra que serveixi per fer aquest paper i per mostrar, en tot moment, "com seria un govern d'esquerres i socialdemòcrata per Igualada". Ho farà amb els principis de "menys desigualtat", "més competitivitat" i "nou municipalisme". Sota aquest tres eixos, els Socialistes treballaran les seves propostes programàtiques que utilitzaran de referència durant tot el mandat.

La foto de campanya de l'equip socialistaSegons la formació progressista, "el Govern a l'Ombra liderarà l'oposició de l'Ajuntament i aglutinarà a totes aquelles persones de la candidatura, també les que no n'han format part però s'han implicat en el projecte socialista i totes les que vulguin participar-hi". La seva composició i tasques es definirià una vegada hi hagi el nou govern d'Igualada. I "al mateix moment que el Govern a l'Ombra servirà per fiscalitzar i oferir propostes alternatives i d'esquerres a la ciutat, també permetrà treballar en la regeneració del projecte socialista per Igualada que el partit haurà d'afrontar".


1 Comentaris

m

maria

12 de juny 2015.17:28h

Respondre

Això del marcatge al Sr Castells, ho trobo molt bé, ja és hora que el crac , hagi de guanyar-se el sou, i no governar com els quatre últims anys , sense oposició , lo que li ha permès, viure... Llegir més com el rei del mambo . ( I a sobre s’ha cregut , que és un gran estadista i ” patriota ”)
Ara amb majoria absoluta, aura de demostrarnos, si realment es un crac, o solament marketing,
Ara si que sabrem de quin peu calça el ”patriota” Castells!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.