TORNAR

Solidaritat tanca la campanya i branda la sobirania fiscal com a argument

La candidatura que encapçala Rosich demana ”no esperar 300 anys més”

politica
Dijous, 21 maig 2015. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura de Solidaritat Catalana per la Independència-Recuperem Igualada va tancar la campanya amb accent reivindicatiu. En el darrer acte van subratllar la sobirania fiscal com a principal eina per la independència i aquesta com la garantia de la millora de les condicions econòmiques d'Igualada

Dimecres al vespre va tenir lloc l'acte final de campanya de SI – Recuperem Igualada! que va comptar amb la presència de Roger Sanmillan, secretari d'organització de Solidaritat Catalana per la Independència. Durant l'acte, el candidat Toni Rosich va remarcar que "l'exercici de la Sobirania Fiscal serà prioritari a l'hora de determinar la política de suports". La sobirania fiscal "consisteix en el pagament dels impostos de l'Ajuntament a la Generalitat en comptes de la hisenda espanyola". Rosich va recordar als assistents que "és la principal eina que permetrà finançar la Declaració Unilateral d'Independència i acabar amb l'espoli de més de 100 milions d'euros que pateix la ciutat d'Igualada".

Rosich, en el seu darrer acte de campanyaEl candidat va afirmar que "d'aquests 100 milions, 13 pertorcarien a l'Ajuntament que veuria incrementat el seu pressupost en un 28% o reduiria un impost com l'IBI en un 70%". La candidatura afirma que "tant ERC com CiU bloquegen la sobirania fiscal" i que sense algú que "els condicioni" no faran res. Afegeixen que "ERC i CiU busquen els vots dels independentistes però no fan la independència", segons Rosich, i "actualment ERC i CiU tenen majoria al Parlament i no s'ha fet res, tenen majoria a l'Ajuntament i tampoc s'ha fet res, a què juguen?". Rosich va concloure dient que "els membres de SI – Recuperem Igualada! treballem tots fora de la política i no pretenem buscar cadires, volem la independència de Catalunya i la volem ara, no d'aquí 300 anys".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.