TORNAR

Susana Moreno serà la candidata cupaire a l'alcaldia de Capellades

La nova cap de llista promet ”posar la vida al centre de la política”

politica
Dimarts, 16 abril 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La regidora Susana Moreno rellevarà a Aleix Auber com a cap de llista de Vila de Capellades. L'actual alcalde, després de dos mandats com a cap de llista, dóna pas i se situa al lloc vuitè.

Aquest diumenge, es va presentar l'equip que formarà part de la llista electoral per a les municipals 2019, que estarà encapçalada per Susana Moreno.
La presentació va començar amb una breu introducció de Maria Delgado que, després de recordar la mort de la lluitadora antifeixista Neus Català, va fer un breu repàs de la història de la nostra candidatura. Tal i com va recordar Delgado: "ja fa bastant de temps que diferents companys i companyes han entomat el repte de proposar una alternativa a la política institucional que s'estava portant a terme. Han sigut molts anys d'evolució i aprenentatge que han eclosionat en aquests quatre últims anys en què hem format part del govern municipal. Hem lluitat per centrar la política en la vida, i ho volem continuar fent".

Després, va aparèixer a l'escenari en ordre invers els diferents membres de la candidatura, amb Susana Moreno arribant al final i pujant al faristol. Aquesta va agrair la confiança que se li havia fet i va remarcar que la llista final "omple de positivitat, d'entusiasme i de ganes de treballar pel poble". Seguidament, va fer un balanç de la "bona feina que s'ha fet al capdavant del govern, tot recalcant l'aprenentatge que sha obtingut: la nostra tasca a govern ha ajudat a clarificar idees, a llimar projectes i a reafirmar-nos encara més en les polítiques que hem impulsat des de l'Ajuntament. Però ens queda encara molt per fer. I venim amb les piles carregades per fer-ho possible".

La candidata va fer un petit esbós del programa electoral que, com va explicar, es fonamenta en una idea central: "posar la vida al centre de la política" i "seguir treballant en l'educació en un sentit ampli, seguir consolidant noves regidories de nova creació com la d'habitatge, la de joventut i la d'igualtat, pensant la política en clau feminista, pensant en un urbanisme en clau de gènere i sostenible, i apropant la cultura a tothom". Moreno parla de fer de la "participació l'eina fonamental i normalitzada al municipi, que trenqui la barrera entre la institució i les persones".

L'acte va finalitzar amb un vermut, en el que es van intercanviar idees i sensacions. La llistan la composen, a més de la candidata Susana Moreno Blanco, per aquest ordre, Miquel Sabaté Solà, Adela Morera Rodríguez, Marta Caballero Salas, Xavi Vitali Jurado, Àlex Talán Franco, Maria Delgado Martínez, Aleix Auber Álvarez, Violeta Mata Carbonell, Sergi Pérez Castillo, Uri Castells Ansaldo, Mois Mas Almirall, Meri Martínez Masoni, Ivan Olvera Baena, Concep Ventura Alemany, Gemma Vives Soler, Toni Marlès Díaz, Anna Ansaldo Lanzón, Laura Vela Ventura, Arcadi Roig Amat, Guio Cuatracasas Amell, Mònica Mallén Montoliu i Sergi López Recio. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.