TORNAR

Teo Romero vol tornar a encapçalar la llista del PSC a Montbui de cara a les municipals

L'alcalde de Montbui diu que 'ara no és moment d'abandonar el vaixell'

politica
Dimarts, 4 gener 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El socialista Teo Romero ha confirmat la seva voluntat de repetir com a cap de llista a les municipals del mes de maig a Santa Margarida de Montbui. Romero, que és alcalde de Montbui des de 1995, ha dit que caldrà sotmetre la decisió a la consideració del partit, però que la seva idea és continuar al capdavant de l'alcaldia si els ciutadans així ho decideixen.

L'alcalde montbuienc, en la presentació d'aquest dilluns

L'alcalde apunta la seva 'experiència acumulada i la il·lusió' que hi aporta, i ha recordat que 'hi ha molta feina a fer' sobretot en el context de crisi; 'ara no és moment d'abandonar el vaixell', ha dit. Segons Romero, en les properes setmanes començaran a fer-se públiques les diverses llistes i candidatures, i ha advertit també que 'en aquesta campanya hi pot haver molta demagògia, poden sorgir partits que parlin de la immigració des de la confrontació, però els ciutadans són intel·ligents'. Romero també ha declarat sentir-se 'més tranquil que mai' després de l'indult del Ministeri de Justícia.

Teo Romero també seguirà fins a les municipals a la presidència del Consell Econòmic i Social de l'Anoia; tot i que al juny va anunciar que faria un pas enrere, explica que 'des del CESCA m'han demanat que continués, almenys fins a les eleccions'. Sobre el Pla Estratègic de l'Anoia, Romero ha negat que els projectes estiguin 'paralitzats': 's'està en vies d'aconseguir el finançament per tirar-los endavant; el centre de simulació en l'àmbit de la salut d'Igualada o el centre de cooeració projectat a Montbui ja han obtingut part del finançament', manifesta.

Controladors aeris virtuals a la Festa Major d'Hivern

L'alcalde de Montbui ha fet aquestes declaracions en la presentació de la Festa Major d'Hivern del municipi, que se celebrarà del 7 al 26 de gener, encara que el gruix d'actes serà durant el cap de setmana del 15 i 16 de gener. Entre les nombroses activitats destaca la 1a sessió de vols virtuals (organitzada per IVAO Espanya), en la qual diversos pilots i controladors aeris virtuals es trobaran a la Vinícola per simular de la manera més real possible una jornada de vol. També es lliuraran els tretzens Premis Bou (dissabte 15 a les 19.30 h) o la posada de la primera pedra del complex cultural MontÀgora.


23 Comentaris

j

josep

17 de gener 2011.19:21h

Respondre

pep,
Si els ciutdans de Montbui no tenen feina i la renta per càpita és baixa no serà per falta de sòl industrial. Diguin el que diguin a la comarva sobre sòl industrial, no hi ha manera... Llegir més d’omplir-lo. Per altra banda els rèdits d’un polígon no poden ser pas el que ha mancat al poble que presumeix d’haver rebut més subvencions i projectes que a cap altre.

P

Pep

Montbui

17 de gener 2011.19:09h

Respondre

Segurament Montbui tingui una elevada taxa d’atur, però algú hauria de preguntar qui és el responsable que durant més de dues dècades la Generalitat no invertís en la construcció d’un... Llegir més polígon industrial. Per sort, aviat aquesta situació canviarà i es podrà començar a generar ocupació a Montbui amb el nou polígon industrial. Això és una política d’ocupació!!!... i perfectament compatible amb inversions en cultura, els ciutadans de Montbui no som ciutadans de segona, i també ens mereixem equipaments de qualitat en l’àmbit cultural.

A

Albert

Igualada

14 de gener 2011.14:56h

Respondre

Felicitats Teresa, es pot dir més alt però no més clar. A més, a Montbui, també volen fer una ARE (àrea residencial) amb 1200 pisos !!! Quina colla d’il·luminats.

T

Teresa

12 de gener 2011.10:33h

Respondre

Sr.Alcalde no creu voste que tenin l’honor montbui de ser el poble de catalunya amb l’index s’atur mes alt de tota catalunya, es una vergonya fer una despessa de mes de 9 millions d’euros en... Llegir més una cosntrucció d’un centre cultural.

Mes politiques d’ocupació SISPLAU

Gracies

R

Ramón

Montbuy

11 de gener 2011.22:36h

Respondre

La ignorancia és el voto al sectarismo. Que nadie se queje. Tienen Ustedes lo que se merecen y recojen lo que han sembrado.

A

Andreu Filó

Montbui

11 de gener 2011.20:33h

Respondre

El Sr. Teo Romero ha fet coses bones pel poble. No es pot negar. És carismàtic i té un ampli suport dels ciutadans.

Però sent Alcalda, ha portat el poble a la taxa d’atur més elevada de tot... Llegir més Catalunya. Alguna cosa hi deu tenir a dir. Ja se sap que el govern és una cosa, i el mercat i el poder una altra. Però fent polítiques de ciment no s’aixeca la producció d’un poble.

Sr. Romero, sigui digne i plegui i deixi de mamar la mamella de la política.

f

francesc

11 de gener 2011.19:42h

Respondre

Els salaris han de ser públics sí, però el que no se sap mai és el què es cobra en dietes per reunions, desplaçaments,.... que moltes vegades sumen més que el propi sou.
A l’alcalde de... Llegir més Montbui a més, com a mínim se li ha de sumar el sou del càrrec que li van donar els del Consell Comarcal (per la promoció econòmica de la comarca??), on els resultats ja costen més de veure....

j

josep

IGD

11 de gener 2011.19:21h

Respondre

Exactament, en Teo ha fet moltes cose pel poble: Ha aconseguit que arribéssin moltes subvencions i els ciutadans esteu contents (no podem saber si altres també ho haguessin aconseguit, però està... Llegir més clar que ell si). Però de què serveixen tots aquests projectes si Montbui s’ha mantingut a la cua de Catalunya en renda per càpita i en capacitat d’espavilar-se autònomament?. I ara, en vaques flaques,què?. En general es tracta d’un falç progrés a costa de la solidaritat dels altres. Es tracta de proteccionisme, una inversió aparantment bona a curt termini, pal·liativa, vistosa pels que en gaudeixen, però ineficaç per un progrés real, que es sostingui a llarg termini. Que ningú es confongui, no dic que Mointbui sigui un municipi fàcil, només dic que les actuacions no han millorat la capacitat dels ciutadans ha ser autònoms dins la societat actual i això delata que s’ha apostat per un falç progrés.

P

Pere

Montbui

11 de gener 2011.17:13h

Respondre

Es diu que els salaris del politics son publics. Per tant algú sap on es pot veure el que a cobrat durant l’any 2010 com alcalde de Montbui el Sr. Teo Romero?

S’apropen les eleccions i seria... Llegir més interessant sapiguer que ens costa als ciutadants l’alcaldia.

P

Pep

Montbui

11 de gener 2011.11:42h

Respondre

A Montbui es reben moltes subvencions, però que ningú pensi que les administracions les donen sense que hi hagi projectes... el mèrit del Teo és sumar projectes interessants i subvencions, així... Llegir més la transformació que té lloc és molt millor.
La gent quan va a votar sap molt bé a qui triar. A Montbui, i a tot arreu.

P

Pau

10 de gener 2011.14:56h

Respondre

Albert, deu passar com Catalunya-Andalusia.

A

Albert

Igualada

9 de gener 2011.21:04h

Respondre

Santa Margarida de Montbui rep tantes subvencions ja que és un dels municipis on els seus habitants tenen unes de les rendes més baixes de tot el país, així doncs, amb en Teo o sense ell.

M

Mario R.

Montbui

9 de gener 2011.20:54h

Respondre

El Teo es el mejor alcalde que puede tener Montbui. Ha hecho muchas cosas por mi pueblo y muchas más que quedan. Muchos seguiremos confiando en ti.

A

Antoni F.T.

Igualada

7 de gener 2011.10:15h

Respondre

Realment el Teo Romero ha fet molta feina a Montbui. No fa tants anys, era un barri dormitori sense serveis bàsics i amb molts problemes de conflictivitat. Ara com a mínim és un municipi amb una... Llegir més identitat -pròpia i característica, peculiar dirien alguns-. El fet cert és que s’hi han fet moltíssimes coses i comparativament és el municipi de la Conca que més ha avançat. El Teo hi té molt a veure. Amb governs de CiU i del PSC a la Generalitat, en els últims 15 anys, ha aconseguit que Montbui rebés moltíssim suport institucional. Aquest és un dels seus grans mèrits com a polític i també com a gestor, perquè Montbui és un dels pobles de l’Anoia menys endeutats. I la gent veu aquestes coses, i per això el vota. No cal veure conxorxes ni mans negres, la realitat parla per sí mateixa...

f

francesc

igualada

6 de gener 2011.12:24h

Respondre

si no viu de la política, la seva feina anterior era ”camillero”, o sigui més ben dit i políticament més correcte, celador d’un ambulatori.

P

Pau

Igualada

5 de gener 2011.15:38h

Respondre

Renoi Manel, vas for amb la fina ironia, tot i que potser tens més raó del que creuen alguns.

M

Manel

Igualada

5 de gener 2011.10:30h

Respondre

Tens tota la raó Juan:
Teo Romero, ha posat Montbui on és mereix...

J

Juan

Montbui

4 de gener 2011.22:41h

Respondre

Lamento opinar todo lo contrario de lo que aquí se dice ya que creo que en Montbui todavía queda gente que dá para algo mas...
Sin duda alguna, Teo Romero, ha puesto nuestro municipio donde se... Llegir més merece. Ningún ayuntamiento democrático de los que ha habido ha cambiado tantísimo nuestro municipio como lo ha hecho él, tampoco creo que Romero sea el culpable de la tasa de desempleo que padecemos los ”montbuitencs” y si a pesar de la que está cayendo, todavía consigue mayoría absoluta, es que quizá no lo está haciendo tan mal, no?
Ah, por si ha alguno le queda alguna, SÍ, soy votante socialista!!
Bon Any a tothom!!

j

josep

IGD

4 de gener 2011.20:49h

Respondre

Alguna qualitat té en Teo que la majoria de Montbuiencs l’estimin i confiïn incondicionalment en ell. Entre les seves qualitats, però, no hi ha la d’evitar que Montbui tingui la taxa d’atur... Llegir més més alta de Catalunya, segons llegeixo en una notícia en aquest mateix diari. Potser l’atur de Montbui no té cap relació amb el seu govern perpetu monocolor. Potser el poble té el governant que es mereix. ...potser, però què difícil fer un salt de qualitat sense veure que s’ha creat un miratge de progrés i un cercle viciòs que manté als habitants de Montbui a la cua de Catalunya.

A

Agusti

Ex vei de Montbui

4 de gener 2011.17:15h

Respondre

Renoi ex militant, així que la gent de Montbui no arriba a més. No sóc votant socialista, però gràcies per la part que em toca i toca als meus, moltes gràcies, necessitem més visionaris com tu.

A

Albert

4 de gener 2011.14:43h

Respondre

Si no fos així, de què treballaria ?

e

ex militant del psc

Igualada

4 de gener 2011.12:05h

Respondre

Felicitats Teodoro: Tornant-te a presentar fas una jugada genial per part teva.

1-Aconsegueixes revalidar la majoria absoluta sense problemes (es el que té Montbui, la gent no arriba a... Llegir més més)

2-Desbanques Jordi Aymamí com a líder socialista fort de la comarca i aconsegueixes callar les crítiques que vas tenir quan vas ser escollit Primer Secretari socialista de la Federació de l’Anoia, ja que seràs l’únic alcalde socialista d’una població gran anoienca, (Igualada tot fa preveure que guanyarà Ciu i a Vilanova es preveu una col·lisió de partits desprès de les eleccions per tal de fer fora el Joan Vich)

3- Sent el líder socialista fort de la comarca (ara sense cap mena de dubte, desprès de la devallada socialista que hi tornarà haver) guanyes molt punts pel teu variable objectiu; anar a un lloc alt a les llistes de les eleccions generals del 2012 per tal de ser diputat a Madrid.


Felicitats per l’estratègia.

J

Josep D.

anoia

4 de gener 2011.08:41h

Respondre

La millor democràcia seria que cap càrrec pogués estar més de 8 anys al càrrec.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.