TORNAR

La tinent d'alcalde de Capellades dimiteix del càrrec

Anna Ma Sànchez, exalcaldessa del municipi, deixa el càrrec a l'Ajuntament

politica
Dilluns, 8 agost 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Unes setmanes enrere, l’exalcaldessa de Capellades, Anna Ma Sànchez (CiU) va fer pública la seva dimissió del càrrec que ostentava des del passat 22 de maig a l’Ajuntament del municipi. Segons va declarar la també extinent d’alcalde i regidora de Cultura i Festes a anoiadiari•cat, els principals motius de la dimissió són professionals: ‘Ara no puc combinar les dues feines’. Anna Ma Sànchez va emfatitzar en la importància que té el treball en equip en la feina política.

Anna Ma Sànchez amb l'alcalde Marcel·lí Martorell

Tot i que en el mandat 2007-2011 Anna Ma Sànchez va ser l’alcadessa de Capellades, en les eleccions del 22M es va presentar de número dos a les llistes, passant el relleu a l’actual alcalde, Marcel•lí Martorell.

Malgrat això, tal i com va explicar Anna Ma Sànchez, la seva feina d’advocada li demana molta dedicació, la qual cosa fa que sigui ‘complicat’ de combinar amb la tasca política. Sànchez va constatar que sempre ha cregut ‘en el treball en equip, que requereix molt de temps. I ara necessito una dedicació real a una cosa, sense combinar-ne dues’.

L’actual alcalde del municipi va comentar a aquest mitjà que ‘no sempre és fàcil comptabilitzar la vida privada amb la política’. A més, va afegir que l’extinent d’alcalde era una persona amb molt de potencial.

Anna Ma Sànchez també va voler deixar clar que ‘tot i desvincular-se del món polític, estic a la disposició de l’alcalde per tot el que es requereixi, sobretot perquè vaig ser alcaldessa i col•laboraré amb el municipi sempre’.

Mireia Font, a l’Ajuntament

Segons va avançar Marcel•lí Martorell, Mireia Font serà qui entrarà al consistori de Capellades i s’està pendent de reunir tota la junta electoral perquè pugui prendre possessió del càrrec i sigui nomenada regidora.

Atès que fa un mes i mig des de la constitució del nou equip de govern, Mireia Font podrà ‘fer equip’, va apuntar Anna Sànchez, ‘que en definitiva és el més important’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.