TORNAR
PUBLICITAT

Tots els grups de l'oposició demanen a Teo Romero que dimiteixi "per les acusacions de malversació"

Recorden que entre les despeses ”hi ha consumicions en locals d’oci nocturn i consultes a pàgines web d’adults”

politica
Dijous, 15 novembre 2018. 08:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Davant la possibilitat que en breu s'obri el judici oral contra Teo Romero, alcalde de Montbui, per les presumptes irregularitats de quan era president del Fons Català de Cooperació, els grups de l'oposició montbuienca han consensuat un comunicat. Demanen a Romero que s'aparti de l'alcaldia. 

Els grups municipals de Veïns amb Veu, ICV-EUiA-E i Junts per Montbui-AM han emès una nota on exigeixen que l'alcalde Teo Tomero "renunciï al càrrec". El batlle pot asseure's en breu dels acusats per una acusació d'apropiació indeguda o malversació. Remarquen que "segons notícia publicada al diari 'El País', Teo Romero va fer servir per al seu propi gaudi gairebé 57.000 euros del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, en diverses irregularitats en els viatges realitzats quan n'era president". L'acusació particular demana per a Teo Romero 8 anys de presó, el màxim que es preveu per a delictes d'apropiació indeguda o malversació de cabals públics. Manifesten que "el nostre municipi no es mereix ser representat per una persona que serà acusada d'aquests delictes, que demanem que Teodoro Romero renunciï a l'alcaldia. Pensem que la seva dimissió és la única sortida decent per a que la imatge de Montbuino es vegi encara més perjudicadai que tot aquest afer no afecti al normal funcionament del nostre consistori".

Un dels plens d'aquest mandat, a MontbuiAfegeixen que "considerem que la quantitat econòmica en concepte de despeses - presumptament sense justificar per la que l'alcalde de Montbui serà jutjat- són diners públics, com així ho ha dictaminat l'Audiència Provincial en resposta a l'últim recurs presentat per Teodoro Romero. A l'espera de la resolució judicial definitiva, els fets ja ens semblen prou greus. Volem recordar que les despeses són de tot tipus i inclouen consumicions en locals d'oci nocturn, consultes a pàgines web d'adults i fins i tot 'compra de souvenirs'". Conclouen que "a més de ser una despesa de diners de tots els contribuents és una falta d'ètica imperdonable en un responsable polític que representa al municipi de Montbui".


4 Comentaris

J

Josep

Igualada

16 de novembre 2018.21:13h

Respondre

Tot politic que saferra al carrec durant molts anys la majoria cauen en el perany que es pensen que poden fer el que vulguin i gastar diners dels contribuents tindrien que dimitir al moment

A

Ada

Montbui

16 de novembre 2018.06:59h

Respondre

Dimitir ? ... Eso no es un nombre Ruso?

R

Rafiventura2013@gmail.comy

Vilanova del cami

15 de novembre 2018.14:53h

Respondre

Me da vergüenza de aquel psc este aquí, tanto Vilanova como el Montbuy, que se vayan es lo mejor que le pueden hacer al partido. Bueno el psc ha cerrado los ojos hace años con la comarca de la... Llegir més anoia

J

Joanma

=ada

15 de novembre 2018.10:53h

Respondre

Aquest personatge no marxarà ni amb aigua calenta.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.