TORNAR

Els tres actors d'Igualada Som-hi es reuneixen per primer cop en assemblea

L’Ateneu acull la primera assemblea on es marca el funcionament de la nova confluència igualadina

politica
Divendres, 28 desembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ateneu Igualadí va acollir la primera trobada d'Igualada Som-hi, una vegada s'han constituït amb aquest nom. A la reunió també hi van assistir els actuals portaveus a l'Ajuntament dels espais polítics que formen part d'Igualada Som-hi, com són el dels Socialistes d'Igualada i el de Decidim Igualada. 

 

Primera assemblea de la candidatura Igualada Som-hi per marcar el calendari, estructura i funcionament del projecte per encarar les eleccions municipals del 26 de maig. La trobada reunia les tres peces de l'espai polític: el PSC, els Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta que funcionaran de manera conjunta. Segons el candidat Jordi Cuadras, "Igualada Som-hi és l'alternativa a l'actual govern conservador de la ciutat i ofereix una proposta d'esquerres i progressista per guanyar i governar. Obrim uns mesos que seran il·lusionants i estimulants en els quals, comptant amb tothom, ens posem al servei de la ciutat per oferir un projecte plural, divers i col·lectiu per fer-lo realitat a partir del dia 26. Farem una gran abraçada a la ciutat en la qual tothom hi és benvingut".

Igualada Som-hi, a la trobada a l'AteneuEn aquesta primera reunió, que va tenir lloc a l'Ateneu Igualadí, es va explicar l'estructura de funcionament i els diferents equips que formen part d'Igualada Som-hi: el de campanya, el d'agenda, el consell tècnic i l'equip de programa repartit en els tres eixos programàtics "Igualada dins Igualada", "Igualada a la Conca" i "Igualada a Catalunya". També s'ha destacat que Igualada Som-hi és la novetat d'aquestes eleccions municipals. Un projecte nou amb noves maneres de comunicar i fer política. En aquest sentit, la participació serà un punt clau i per això l'estructura de funcionament plantejada serà "molt permeable" per permetre aquesta participació ciutadana perquè el projecte sigui ampli i aglutinador.

"Partim de l'acord"

La coalició destaca que "Igualada Som-hi és un projecte que farà de l'acord el seu pilar fonamental, ja que ha nascut des de l'acord i la suma per ser un punt de trobada des del qual continuar acordant i sumant per Igualada". Durant l'assemblea, els diferents membres d'Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) van recalcar que "la proposta ha de parlar sempre en positiu i que faci avançar la ciutat des de l'esquerra progressista". A la reunió també hi van assistir els actuals portaveus a l'Ajuntament dels espais polítics que formen part d'Igualada Som-hi, com són el dels Socialistes d'Igualada i el de Decidim Igualada. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.