TORNAR

'Trobem Nos' proposa un debat col·lectiu davant de l'Ajuntament

La iniciativa, que ha sorgit a través del Facebook, no s'emmarca dins de cap entitat social ni política

politica
Divendres, 20 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Diumenge passat, la plataforma Democracia Real Ya va reunir milers de ciutadans a Madrid convocats a través de les xarxes socials. A partir d'aquella manifestació, la protesta s'ha anat estenent per les ciutats més grans de l'estat, fins arribar a aglutinar centenars de ciutadans en les principals ciutats de Catalunya i el País Valencià i també en algunes províncies, com Lleida i Vic. A Igualada no s'està proposant acampar, que és el que s'està fent a la majoria de ciutats, però s'ha organitzat una jornada de debat col·lectiu aquest divendres al davant de l'Ajuntament.

La iniciativa Trobem Nos ha sorgit a través del Facebook

El debat col·lectiu començarà a partir de les 7 del vespre

La protesta, que s'estén a través de les xarxes socials, ha sorgit en l'última setmana de campanya electoral, i ha agafat desprevinguda la classe política, sobretot tenint en compte que la plataforma no s'encasella dins de cap color polític.

A Igualada, el debat s'està organitzant a través del Facebook. 'Trobem Nos' és el nom que s'ha donat a la iniciativa, que pretén aglutinar tots aquells que senten que cap institució els representa i que 'hem de ser nosaltres les qui prenguem la paraula i decidim què volem per a la nostra ciutat', segons detalla el text explicatiu de l'acte Trobem Nos.

La iniciativa, que no està emmarcada dins de cap entitat social ni política, té per lema 'Prenem els carrers. No tenim futur, no tenim por!'. A l'espai de Trobem Nos al Facebook es detalla que '(...) podríem ser qualsevol associació o col·lectiu d’Igualada que treballa amb il·lusió per mantenir viu el motor cultural del país o d’altres propostes d’oci alternatius i que, lluny de trobar el recolzament del seu ajuntament, només troba obstacles'.

El debat col·lectiu s'ha convocat a les 8 de la tarda davant de l'Ajuntament, i la campanya també proposa fer un sopar a partir de les 9 de la nit d'aquest divendres.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.