TORNAR
PUBLICITAT

Unió Democràtica demana a Convergència que es pronunciï sobre ÒdenaOberta

El grup es va presentar al juny, sota les sigles de CIU

politica
Dimarts, 21 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El president comarcal d'Unió Democràtica de Catalunya a l'Anoia, Xavier Boquete, ha expressat el seu malestar per l'ambigüitat que rodeja la candidatura ÒdenaOberta. I és que no queda clar si el grup, que va presentar-se el mes de juny relacionat-se amb les sigles de CIU, compta amb el vist-i-plau de CDC Anoia com a candidatura possible de cara a les municipals.

Xavier Boquete, president comarcal d'UDC

Xavier Boquete deixa clar que 'el candidat d'Unió, i el que proposem com a cap de llista, és i continua essent Francesc Jorba', actual número u de CIU al municipi. El que cal, però, segons el cap d'UDC, 'és que Convergència es pronunciï sobre aquest assumpte d'una vegada', ja que la disparitat en les propostes d'ÒdenaOberta i l'actual llista de CIU al municipi 'poden crear confusió i perjudicar fins i tot les candidatures de CIU en d'altres pobles de la comarca'.


42 Comentaris

j

josep m. torras payerol

Igualada

30 de desembre 2010.08:30h

Respondre

Josep,

Gracies pel teu comentari, soc conscient de les teves reflexions i tinc la meva opinió sobre el tema, que evidentment no esbombaré aquí per no posar més llenya al foc. Si lo que vols es... Llegir més senyalar a qui ha començat l’incendi, em penso que no cal perquè es obvi, per tant deixem-ho ací, però tampoc cal tirar gasolina al foc per comptes d’intentar apagar-ho. Crec que lo més sensat és quan és teu una discrepància a una situació amb com he dit el meu escrit, entre parents o parents llunyans, es demanar una reunió i es posen les cartes sobre la taula, evidentment amb un moderador o àrbitre que intenti posar pau i que ambdues parts arribin a un consens. Ja sé que hi han interessos de una i d’altre part potser Òdena només es un mitjà i no un fi per algú. També tinc molt clar qui te possibilitats de fer quelcom i de treballar com a “servidors” per Òdena i qui no, però això si em deixen ja ho diré personalment als interessats i no precisament en aquest fòrum. Segueixo creient que les coses no es solucionen mirant-se al melic, sinó fent servir la imaginació i el cervell. Evidentment la imatge que és dona esbombant la roba bruta no es per donar confiança els electors, però els partits estan formats per persones a més o menys criteri i amb més o menys ambicions personals i a vegades el pragmatisme no es la norma. Per tant segueixo pensant que el tema es pot solucionar, parlant entre els interessats a veure si el sentit comú impera i no esbatussant-se en aquest fòrum, per alegria de alguns i tristesa dels altres. Al final el que interessa és Òdena i servir a Òdena i els seus ciutadans el millor que es pugui, no lo bonics que són un o altres.

Cuidat.

Josep M.

R

Ramon F.

Igualada

30 de desembre 2010.00:58h

Respondre

Josep, tens tota la raó, penso que l’has clavada i tal com dius el Sr. Boquete conscient de que juga contra corrent, ha fet la darrera aposta per veure si per casualitat surt be, o potser no,... Llegir més potser va mes enllà i entenen que finalment haurà de sacrificar al Sr. Jorba, busca una compensació encara que aquesta sigui en un altre poble

j

josep

òdena

29 de desembre 2010.17:33h

Respondre

Sr. Torras,
comprenc la seva demanda de rentar la roba a casa. Només voldria fer esment a que si una cosa saben els polítics és que no cal fer enrenou dels problemes interns. Per tant, la pregunta... Llegir més és: qui ha tingut interès a crear aquesta notícia?
M’atreveixo a contestar perquè és evident que la notícia la crea el Senyor Boquete.
La meva interpretació és que UDC percep que la seva candidatura té poc suport a Òdena (no entraré a fer l’anàlisis de les raons ja que portaria desqualificacions personals i em censurarien el comentari) i han generat aquesta notícia com a darrera carta, a la desesperada, tot i que com vostè remarca aquesta carta no sigui de sentit comú. Però, arrisquen, les ànsies de poder s’imposen al sentit comú o a l’interès del ciutadà. Posen sobre la taula les estratègies de la partitocràcia, les que generen la desafecció política, les que cal evitar per evitar el morbó i no condicionar el futur. Estic d’acord en que cadascú es renti la roba a casa seva, només sigui concient de qui ha tingut meditat interès en no fer-ho. M’agradaria saber la seva opinió sempre reflexionada.

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 de desembre 2010.14:40h

Respondre

Mira Xavieret, quan parlis parla per tu, jo ja ho faig i ho faré per mi i ho subscric amb noms i cognoms. No sé que vols dir amb això de que jo caic molt malament a molta gent, ja que aquesta deu... Llegir més ser la teva opinió o tu quan parles ho fas per molta gent, perquè els demés no saben parlar per si mateixos? O no ets una persona i si un grup d’opinió.
Jo no escric per agradar, simplement dic el que penso i penso el que dic, i a l’edat que tinc ja no em callo res. Per tant si vols discutir les meves opinions o idees amb les teves benvingut siguis, sinó doncs tu mateix, però parla per tu no pels demés. Jo no soc soldat ras ni general de ningú i ningú em diu el que haig de fer, simplement faig el que crec que haig de fer.
Si vols parlar amb mi lliurament estàs convidat a fer-ho, on vulguis i com vulguis, com he compartit beure amb gent d’altres partits, tan d’esquerres com independentistes i com de dretes, ells dient la seva jo la meva i tots aprenem quelcom. Si això es ser sectari que baixi Deu i ho vegi. CDC és el meu partit, però jo no obligo a ningú a combregar amb rodes de molí, cadascú se sap la seva.
Si a vegades et sembla que dono lliçons no és així, ni és la meva intenció, simplement em molesta molt que la gent es vulgui fer el graciós sense aportar res al tema, simplement perquè es divertit des de l’anonimat dir “cosetes” a veure si algú es pica.
Si algú aporta quelcom de positiu, me l’escolto m’agradi o no i defensaré sempre el seu dret a dir-ho.
A Òdena faran el que han de fer els qui els pertoca i la meva col·laboració en aquest post només era, per intentar posar una mica de sentit comú, no per donar lliçons a ningú, encara que a vegades això es bastant difícil, lo del sentit comú vull dir.
Xavier, estàs convidat a fer una trobada i a expressar en les teves pròpies paraules el que penses i el que creus i jo faré el mateix, al final de la conversa si et sembla, em podràs dir sectari o no, però almenys ho faràs amb coneixement de causa, que és com es fan les coses.
Espero que acceptis la meva convidada, el meu email es assequible a l’encapçalament del meu blog www.igualadi.com
Cuidat.

X

Xavieret

Igualada

28 de desembre 2010.12:03h

Respondre

Hola Josep Maria T. Payerol, realment caus molt malament a molta gent que és assídua a aquest diari digital. I és normal que així sigui ja que vas de setciències, amb una supèrbie que fa por, i... Llegir més sempre donant lliçons de tot a tothom. Considero que ets una persona lletrada, amb algunes bones idees al cap, però et perd el teu sectarisme. Ets un ”Jiménez Losantos”, un polemista a la igualadina, i així perdràs tota la part de raó que creies tenir. Penso que la gent de CiU Igualada sap que aquesta feina que fas, ”de soldat ras de trinxera”, no et fa cap favor. Els de CiU Anoia heu de fer com l’Artur Mas, que de moment ha optat per la via del pragmatisme. A Òdena, presenteu una candidatura amb gent competent, no poseu a qui més cridi ni feu demagògia, que us estiraran de les orelles.

j

josep m. torras payerol

Igualada

28 de desembre 2010.10:45h

Respondre

Arnau, sense nom de pare, ni nom de mare,
Puntualitzem:
Primerament. Pel que veig et dius Arnau a seques, ni Sr. Boquete, ni Francesc, ni Pep i suposo que a collegi et van ensenyar que és de mala... Llegir més educació posar-se en les converses dels altres sense ser-hi cridat, doncs d’entrada donat per definit.
Segon. Una petita matisació ortogràfica, no en “venficies” sinó que et beneficies, veig que escola estaves pot atent, en formació cívica i en gramàtica.
Tercer. Com que soc ben educat et contesto, encara que qui argumenta bajanades, mereixeria que li responguessin bajanades.
Jo per sort o per desgracia no soc plural sinó singular i dono la cara. Per tant això dels .....polítics de sempre.... m’hi sobra, em guanyo la vida en una altre cosa i la política per mi és un hobby i una passió, però per intentar que les coses es facin millor del que es fan, tampoc soc un espectador que espera que li facin la política, per tant no m’etiquetis sense coneixement de causa, d’això se’n diu parlar per parlar.
El teu ...ens faran triar millor l’opció de vot ... que significa? Que tu solet no ets prou capaç de triar les teves pròpies opcions o que a aquestes altures de la pel·lícula, encara has d’anar de la maneta d’algú per saber el que has de fer a la vida.
Una vegada aclarits aquests temes t’haig de dir que aquí, l’únic que intenta amagar la seva veritable cara ets tu, darrera el teu Arnau sense pare ni mare.
Au! Tapat que fa fred i et pots constipar.
PD: Per cert. El programa del Gran Hermano, evidentment te els seus espectadors, però jo no soc un d’ells, pel que sembla tu si. Suposo que la visió de la vida la deus treure d’aquest programa i només així, s’entén tot el que dius.

a

arnau

igualada

28 de desembre 2010.08:59h

Respondre

Home Torras, aquesta esbatussada veneficia sobretot a la democràcia, així podem veure amb més detalls com son els candidats i els politics que ens volen representar. Podem veure el que els... Llegir més politics sempre ens intenteu amagar, la vostra veritable cara.
Jo espero pel bé de la democràcia i la transparencia que segueixin fent política en directe, com un gran hermano de politics.
Aquests comentaris nerviosos i emprenyats segurament a molts ens faran ”triar millor” la nostra opció de vot.
Endevant!!!

j

josep m. torras payerol

Igualada

27 de desembre 2010.23:48h

Respondre

Sr. Boquete, Francesc, Pep,
Pot ser em poso en llibres de cavalleria, però us voldria fer una petita reflexió. Diu un refrany molt assenyat, que la roba bruta es renta a casa. Es de suposar que tot... Llegir més el que us heu de dir seria molt millor que ho féssiu asseguts en una taula amb qui correspon i prenent un cafè o potser millor una til·la, sense testimonis aliens. Jo no entenc el perquè d’aquest esbombament, si algú creu que si hi ha públic molt millor, que s’ho faci mirar. Tots els implicats sou prou grandets i responsables com per no posar-hi gent aliena, en una esbatussada entre parents, quasi parents o parents llunyans. Com acostumo a aconsellar últimament – no per savi, sinó per edat – els melics no hi fan res parlant, si us plau feu servir el cervell. Res d’aquesta esbatussada beneficia els vostres propòsits qualsevols que siguin i hi han altres llocs i no precisament els diaris per discutir aquesta situació. Una mica mes de seny tots plegats si us plau. Pot ser que d’aquesta manera els que hi gaudeixen morbosament amb això, deixaran de fer-ho o és aquest el propòsit?

P

Pere Jorba

L'Espely

27 de desembre 2010.15:08h

Respondre

Tants galls en un galliner no pot ser.

c

cris

igualada

25 de desembre 2010.12:40h

Respondre

pep, si et vols dedicar a la politica, et recomano mes humilitat i menys agresivitat en els teus missatges o acavaras sent el Mourinho de la politica anoienca

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

24 de desembre 2010.10:15h

Respondre

Seguint amb l’esperit nadalenc que a tots ens obre el cor i ens fa generosos passaré a respondre a un altre anònim que es diu “eleccions”, per cert un nom ben estrany.
“eleccions”, no... Llegir més t’hauries de preocupar tan del que jo penso o proposo. Per què t’haurien de preocupar unes propostes que només proposo jo i, com deia aquell altre, a “quatre gats de l’Espelt”.
No et preocupis, amb unes proposes tan estranyes com les que jo faig i que en molts casos (no en tots) coincideixen amb els que fa Òdenaoberta segur que els teus tenen l’èxit assegurat. A que ve tanta oposició i dir que son mentides tot el que diem si ningú més pensa com nosaltres?. Sigues feliç que ho teniu guanyat.
En quan a la possibilitats que tregui pocs vots, que serà el que passarà per que amb les propostes que jo faig probablement no em votarà ni la meva família, ja quedaré fora de l’ajuntament. En el supòsit que arribés a sortir regidor, poc probable amb unes propostes que ningú es creu segons tu, i poc probable si anés setè de la llista, no penso dimitir com els covards que dimiteixen de les actes de diputat per que s’han fotut una castanya. Acceptaré que les propostes no han estat encertades, però no dimitiré per respecte a la gent que m’hauria votat. Crec que ningú hauria de dimitir si el resultat és advers. Un es presenta a les verdes i les madures.
Ja que la teva proposta per mi és que si perdo troni cap a casa, crec que hauries d’exigir el mateix al Sr. Francesc Jorba, que va encapçalar la llista per CiU de les passades eleccions i les va perdre i en canvi no li demanes que marxi cap a casa. I encara afegeixo més. Podries exigir-li també al Sr. Francisco Guisado per què no va dimitir ni va marxar cap a casa quan en unes anteriors eleccions també va perdre. M’estàs dient potser que només la gent de l’Espelt ha de marxar cap a casa si perd unes eleccions i en canvi els d’Òdena poden seguir a l’oposició com ho han fet el Sr. Guisado i Sr. Jorba.
M’ha agradat molt que diguis que si guanyem les eleccions “significa que democràticament s’estarà a favor de les meves propostes”. Espero que això ho mantinguis després del 22 de maig. Si es dona aquest cas, molt improbable per què les nostres propostes son molt estranyes, serà curiós veure com les propostes del govern seran les que estaran a favor de tot i les del PSC seran les que estan en contra de tot i posen en perill la comarca (fent servir paraules del Sr. Julià). Amic “eleccions”, si m’ho demanen em comprometo ara a ensenyar als senyors del PSC com es munta una Plataforma.
Tranquil amic “eleccions”, caram quin nom, tant si estic al govern com si estic a l’oposició segur que ens ho passarem molt bé.
Finalment dir-te que m’entristeix que diguis que jo no accepto que la gent no pensi com jo. Em coneixes poc o tens ganes de desacreditar-me en el terreny personal amb mentides. No tinc cap problema en acceptar el joc de la democràcia. Cap ni un. Però ja t’avanço que jo no crec en un democràcia com la del Sr. Guisado en la que expressa que ELL ha estat elegit per governar durant quatres anys i si a algú no li agrada ja en votarà una altre quan toqui. Jo crec en una democràcia del segle XXI, amb molt més transparència (paraula que ara a Òdena no es coneix). Crec en una democràcia amb participació ciutadana de veritat, no com la del Sr. Guisado que ell anomena mesquina i barroera. I precisament per que crec en la participació ciutadana, t’hauria de fer veure que no només accepto el que pensa la gent en les eleccions, si no que afirmo que en una legislatura cal anar renovant la confiança amb consultes i espais de debat sincer per anar certificant que el que realment vol la gent que ha votat un govern segueix en el bon camí dels interessos d’Òdena. El que ara hi ha és una democràcia legal però de fireta en la que el ser escollit es converteix en una dictadura de quatre anys per mandat del poble i on se segueixen únicament les directrius d’un partit que ara està en hores baixes, d’empresaris imputats en el cas Pretòria, d’organismes amb gerents dimitits i també imputats en el cas Pretòria i Consorcis poderosos.

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

23 de desembre 2010.20:01h

Respondre

Amic Julià, t’aclariré les mentides que dius i també les veritats del que a títol personal penso:
Estic en contra d’on el POUM proposa la Zona Franca. Et recordo que l’Ajuntament d’Òdena... Llegir més està en contra d’on la posaria jo per moltes raons d’ordre pràctic i cost. L’Ajuntament d’Òdena està en contra de fer els 5700 habitatges que la Generalitat volia fer a l’Espelt. L’Ajuntament d’Òdena també està en contra d’on el Conseller Nadal va posar la via del tren ni hi va recórrer. Aquest Ajuntament està en contra de moltes coses!!.
Incasòl. No se que vol dir estar en contra de l’Incasàl. Et refereixes a aquell organisme que compra terrenys als amics amb preus per sobre del mercat i el director del qual està ara dimitit i imputat en el cas Pretòria?. No se que vol dir està en contra de l’Incasòl.
Dius que he posat en dubte l’Outlet. Amic Julià, no en tens ni idea. La possibilitat, la iniciativa i els estudis de viabilitat per decidir si a Igualada o voltants hi podria haver un Outlet son del FAGEPI i només del FAGEPI. L’Ajuntament d’Òdena ha fet un treball esplèndid en el tema de l’Outlet facilitant les gestions per que es pogués ubicar a la zona Scorpia per que la iniciativa privada el construeixi. Si tens alguna idea de tot el que està relacionat amb l’Outlet busca quina era la Junta Directiva del FAGEPI i qui n’era el President l’any 2004 quan es va iniciar tot això. Si no el trobes m’ho dius i t’ho epxlicaré.
Dius que ara proposo coses que ha negat la Generalitat. I què? És il•legal? També l’Ajuntament d’Òdena va proposar canviar la via del tren quan anteriorment ja ho havia fet i li havien negat. Més aviat diria que tufeja una mica aquest canvi.
Demanes coherència a CiU. Ja pots anar demanant que jo no soc de CiU, almenys fins ara. Res més comentar.
CiU amb una sola veu a la comarca. Quina veu? la del Marc Castells, la del Jorba la del Santi Broch, la de l’alcaldessa de Capellades?
Segons tu dic no a l’aeroport corporatiu. T’asseguro que no ets capaç de trobar (simplement per què no existeix) cap declaració, escrit, opinió o, comentari que digui el que penso sobre l’aeroport. Ara ho faré per primera vegada. A mi no em molesta. Si els que viuen al costat els agrada, no els molesta i hi estan d’acord no seré pas jo qui s’hi oposi. Per mi endavant.
En quan a posar en perill els projectes, no et preocupis. Si està a les meves mans tot el poder que m’atorgues realment aquest país està malalt. Em considero moltíssim més modest.

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

23 de desembre 2010.19:34h

Respondre

Anem a pams i no us poseu nerviosos que se’m acumula la feina.
Em sap greu ser el focus d’atenció i m’incomoda ser el protagonista. Jo no ho he demanat, però sembla ser que tothom es veu en... Llegir més cor de criticar al que escriu amb noms i cognoms des de l’anonimat. D’això jo en dic covardia.
Aniré responent de mica en mica per que ara li he agafat el gustet i em dona l’oportunitat d’explicar el que penso a la gent superficial que sovint desconeix del que parla. Aprofitaré l’esperit nadalenc que a tots ens obre el cor i il•lumina les nostres ments i ens fa generosos.
És com una diversió que m’encoratja i em motiva. Hi ha gent que fa el que sigui per ser el centre de la noticia i jo no faig res i resulta que tothom es veu en cor de posar-se amb mi i muntar-me una campanya publicitària i així em surt molt be de preu. No sabeu el que costa la publicitat, i aquí amb quatre ratlles d’un petit article es pot fer una campanya brutal.
És emocionant.
El primer per l’Èrik S. estic tremolant de nerviós que estic, però no te res a veure amb si em poso en política o no. És per que no se quin regal em donaran per Nadal. No faré la broma fàcil de poc nivell de dir que potser n’hi ha d’altres que ho estan més.
Els poderosos faran el que vulguin però a mi no em para ni deu davant d’un propòsit. Els poderosos potser podran fer el que sigui, però el que jo crec és meu i la meva dignitat no depèn del que digui ni CDC, ni UDC, ni CiU ni …. Posa qui vulguis. En qüestions de dignitat tinc l’autoestima molt alta.
Opinaré on em doni la gana i quan vulgui potser és que tu dones carnets a qui pot opinar?. Opino als llocs on està permès fer-ho com tu i als llocs on m’ho han demanat (Anoiadiari i Canal Taronja), ves si n’és de simple.
No coneixes pas la meva determinació. D’això de parar-me els peus oblida-ho. Caminaré cap on sigui. Per la teva informació, a dia d’avui no estic sotmès a cap, CAP, disciplina. Per tant no hi ha ningú que pugui decidir per mi sobre que faig o deixo de fer.
Tranquil que estaré a la graella de sortida, si decideixo estar-hi, amb els colors que jo desitgi, d’opcions n’hi ha tantes…..

d

democratic

igualada

23 de desembre 2010.12:57h

Respondre

Agnès, pues justament, que es presenti el Pep Sole a veure si el voten o no!! I un cop passades les eleccions, que accepti els resultats governi si guanya o es retiri si perd, i deixi la vida... Llegir més politica si perd.
I també, de la mateixa manera, Agnes, que es deixi de dir que son antidemocratics tots els que no pensen com el Pep.
No?
El que val per a uns, val per als altres, es lo just.

A

Agnès Romà

Òdena

23 de desembre 2010.11:39h

Respondre

Julià i Manel S., em sembla molt lleig anomenar antidemocràtic a algú pel fet de no estar d’acord amb les decisions d’aquells que governen i demostrar-ho ja sigui fent plataformes o... Llegir més manifestacions. Senyors, la democràcia no és el ”el poble m’ha elegit i faig el que em dóna la gana”. La democràcia és precisament poder demostrar el no estar d’acord amb el que decideixen els que governen sense que et titllin d’antidemocràtic o de voler el pitjor per la comarca.

Crec que aqui no hi ha ningú que no vulgui el millor pel territori, encara que la seves visions i maneres de fer per aquestes millores siguin diferents. Els odenencs tenim dret a escollir quin volem que sigui el futur del municipi i qui volem que ens governi, per això el nostre deure és escoltar les propostes de totes les parts i escollir aquell equip (no aquell alcalde, ni aquell partit, perquè en un poble més que a qualsevol altre lloc els que governen són un grup de gent amb nom i cognoms) que creiem que serà capaç de fer el millor pel municipi, deixant que tots els habitants hi puguin dir la seva, informar-los en tot moment d’allò que està passant al municipi i convidanr-los a participar d’aquelles decisions que ens afecten a tots.

A

Antoni Méndez Planell (regidor no adscrit)

Òdena

23 de desembre 2010.11:22h

Respondre

Espectacular els comentaris de la gent amb aquest tema, el primer que demanaria a molta gent que enraona per enraonar, es coneixer de fons la veritat d’aquest tema, i veig que la majoria de la gent... Llegir més no té ni idea de la situació. Per això us demano que abans de fer comentaris gratuïts conegui les dues posicions i llavors podran opinar de veritat.

Jo per sort conec les dues posicions, i el que em sap més greu d’aquest tema, és que, per orgull d’algunes persones i per no aceptar la relitat, els qui sortirant perdent seran els Òdenencs, ja que, les majories absolutes, són dictatorials, i creguin senyors, parlo per experiència propia.

P

Pere

Igualada

23 de desembre 2010.10:34h

Respondre

En Xavier Boquete és un polític molt intel·ligent, dels millors que ha donat CiU a la darrera dècada, capaç de guanyar l’alcaldia de Masquefa a una Diputada, en ple període d’escombrada... Llegir més socialista i tripartit generalitzat...Sens dubte és un ”animal polític” i sap el que es diu. CiU ha de tenir una sola veu, i no poden haver-hi dissidents ni gent que sota les sigles de CiU torpedini el progrés d’aquesta comarca. En Boquete té tota la raó. No pot ser que la candidatura de CiU a Òdena vagi d’esquenes a la realitat de l’Anoia. No pot ser que per culpa dels interessos particulars de quatre, es frenin els projectes ambiciosos de comarca i de país que tenim pendents. CiU ha de ser valenta, a nivell anoienc, i apostar clarament per Òdena. La gent votarà CiU si els plantejaments són coherents i es treballa com Déu mana, en benefici de la majoria. Jo crec que tot passa per aglutinar gent de les dues candidatures, fer-ne una de forta i coherent i, sobre tot, anar a la una en els temes bàsics: sí al polígon Zona Franca; sí als grans projectes; sí a una Òdena motor de la Conca d’Òdena.

C

C. Brunet

Òdena

23 de desembre 2010.10:24h

Respondre

Més de dos anys criticant furibundament a les administracions públiques i ara resulta que els ”plataformeros” volen pujar-se al carro del poder. És ben trist la campanya de desprestigi que... Llegir més s’ha portat a terme contra l’alcalde Guisado a l’Espelt. Realment cap alcalde es mereix un tracte així. Confio que la gent d’Òdena no es deixi enredar per aquestes formes elitistes de fer política.
Sobre l’afer UDC-ÒdenaOberta penso que no és tan difícil posar-se d’acord quan tots tenen el mateix objectiu, governar al preu que sigui. És evident que els ”de sempre” teniu molts números de guanyar l’alcaldia, perquè en Guisado i el PSC estan molt desgastats, però no oblideu que a les municipals la gent vota les persones, i l’honestedat i honradesa de’n Guisado està fora de dubte. Veient com es baralla l’oposició, li esteu donant l’oxigen necessari per continuar lluitant. Fa una setmana jo no dubtava que CiU, ÒdenaOberta o qui fos guanyaria les eleccions. Ara tinc els meus dubtes. Les batalletes internes son molt dolentes...

e

eleccions

igualada

23 de desembre 2010.09:50h

Respondre

Pep, no es tant dificil. Si vols saber si el poble està d’acord amb les teves propostes l’unica cosa que has de fer és presentar-te a les eleccions.
Si et voten i guanyes, significa que... Llegir més democraticament s’estarà a fabor de les teves propostes.
Si treus pocs vots, acceptes el resultat, te’n tornes a casa teva i acceptes que la gent no pensa com tu.
Es ven facil.
No?

J

Julià

Piera

23 de desembre 2010.02:47h

Respondre

La gent d’Òdena Oberta han dit sempre que no a la Zona Franca, que no a INCASÒL, que no a l’aeroport corporatiu, han posat en dubte l’Outlet. Ara fan propostes de noves zones, que ja van ser... Llegir més negades per la Generalitat...

Però que volen? Que el tren torni a passar de llarg? Si us plau CiU una mica de coherència en favor d’Òdena i la comarca. Ens hi juguem molt!

No és gens difícil de veure que posar en perill aquests projectes es posar en perill la comarca. CiU ha de tenir una sola veu a la comarca!

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

22 de desembre 2010.16:25h

Respondre

Manel S. no faig cas ni responc a comentaris d’anònims que es posen amb les persones. El teu comentari parla per si sol.

s

senyoret

igualada

22 de desembre 2010.16:14h

Respondre

Manel S, per haver criticat al Pep, passes a ser un atidemocratic

È

Èrik S.

Òdena-Barri de la Font

22 de desembre 2010.16:03h

Respondre

Senyor Pep, passo de les seves desqualificacions. Crec que estan molt nerviosos, perquè ja es veien a la graella de sortida de les eleccions i algú més poderós que vostès els ha parat els peus.... Llegir més Crec que ja és hora de parar els peus a aquests ”opinadors” professionals amb aspiracions de polítics...

M

Manel S.

Òdena

22 de desembre 2010.14:26h

Respondre

Realment, com diuen en castellà, ”Dios los crea y ellos se juntan”. Conec al senyor Jorba i és una persona respectada, seriosa i molt bona gent. Que sigui més bo o més dolent com a polític... Llegir més no ho he de dir jo. En canvi, no me n’enfio d’aquests d’OdenaOberta. Em fa la sensació que són els ”senyorets” de sempre amb una nova etiqueta. Jo votaré al millor alcalde d’Òdena després de l’Agustí Vinyals, el Francisco Guisado. I senyor Pep, no doni lliçons de democràcia, que tots sabem que la seva especialitat és muntar plataformes, per tumbar els acords d’aquells que han escollit democràticament...

j

josep

òdena

22 de desembre 2010.12:32h

Respondre

Dues candidatures. Una avalada per la partitocràcia, que vota als plens i no en sabem gaire res més (tot i que en un poble se saben cosetes). I l’altre que s’ha posat a treballar perquè la... Llegir més gent del poble s’adonès de com l’afectaven les mancances del POUM. Cadascú que miri què fan, què han fet i que tregui conclusions, que tampoc som tan tontos. Els responsables de la coalició, si són espavilats, sabran decidir què convé. El que no poden decidir és ni l’existència d’ÒdenaOberta ni la feina que aquesta gent ha fet al servei dels odenencs que ningú més ha estat capaç de fer.

Perdoni’m senyor Boquete, quina manera més poc elegant i inadequada la d’afrontar les qüestions a través llençar ”polsos” al partit soci per la premsa. Vol dir que aquestes pràctiques consten en el manual del bon polític? Jo crec que aquest monument a la partitocràcia el deixa retratat i fa un flac favor a la ja prou desacreditada classe política.

a

artur

igualada

22 de desembre 2010.12:08h

Respondre

podem seguir en directe totes les vergonyes politiques d’uns senyorets en aquest diari.... m’encanta
un 10 a anoiadiari

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

22 de desembre 2010.11:28h

Respondre

Efectivament Èrik S, hi ha molt comentarista infiltrat com tu que escriuen sense donar la cara i en el teu cas menystenint a odenencs com tu que paguen impostos a Òdena com tothom.
Algú més avall... Llegir més parlava de nazisme. Certament exagerat d’aplicar-ho al Sr. Boquete.
Ara bé, en el teu cas no se si es nazisme però mentre m’ho vaig pensant escric el que penso.
Adolf Hitlet, potser emparentat amb un tal Èrik, tenia por d’una part molt minoritària de la població d’Alemanya que eren els jueus. Poca gent, però com que no tenia arguments per guanyar-los es va inventar tota mena d’arguments falsos per arraconar-los fins arribar al que es va anomenar la “solució final”, que ara no explicaré però que és ben coneguda. Mai democràticament Hitler hauria perdut unes eleccions per molt que tots els jueus junts haguessin votat en contra de Hitler, senzillament per què de jueus no n’hi devia haver més del 5%.
Ara tu ens escrius amb perles que l’Adolf no hauria escrit pas millor. T’inventes arguments i fas preguntes com:
“Què es pensen?” No només pensem a l’Espelt, si no que a més argumentem, proposem i votem com tots els ciutadans.
“Qui son ells per canviar el sistema?”. Com que no em dius de quin sistema parles interpreto que parles de la democràcia que és del que es tracten unes eleccions municipals. Si és així em comença a sonar al que deia l’Adolf.
Dius que ara toca viure de la mamella. Si aquest és el teu concepte de la democràcia i dels nostres polítics potser hauries de culpar els que ara ens governen, que potser alguns si que viuen de la mamella i no pas criticar als que encara no han estat governant. No entraré ara en el sistema de sous que es van muntar els que probablement siguin els teus amics a Òdena si es que no ets tu mateix un d’ells. Per que, quants n’hi ara al govern d’Òdena que no tenen feina coneguda? I quants d’ells han signat mai un contracte laboral a la part que hi diu Empresa?
Ja per reblar el clau i mostrar la teva millor cara dius que “s’ha parar els peus a aquests de l’Espelt -que són quatre gats- i que es creuen els amos de la raó a Òdena”. Aquesta és la més bona. A l’Espelt, efectivament som quatre gats, això ja m’agrada. Per ser més exactes som 310 que paguem impostos com tu a Òdena. Sembla ser doncs que et preocupa que 310 persones influeixin als 3000 odenencs que no viuen a l’Espelt. Ni que tothom que viu a l’Espelt voti a la gent d’Òdenaoberta, si la resta de 90% dels odenencs voten a altres partits on no estigui Òdenaoberta mai podria sortir cap d’aquests quatres gats. Per què hauries de patir pel que pensen 310 persones en front de les 3.000 que hi ha a Òdena? No creus que estàs insultant als 3000 odenecs que no viuen a l’Espelt per que es deixen influenciar per quatre gats? No serà que tens por que els arguments, les dades i les raons siguin conegudes per més gent i el que pretens ara tu és que ens retirin el dret a votar?. Aquesta és Èrik S. la teva “solució final”?

F

Francesc Jorba

Odena

22 de desembre 2010.11:00h

Respondre

Hola Pep: Et felicito perquè al menys poses el nom. Però que jo sàpiga NO he parlat de res del que dius amb TU en els darrers temps, i t´asseguro que estem oberts a fer-ho.. El que segur es que... Llegir més el nostre programa era coherent, i mirant pel be d´Òdena i les seves persones. I esperem que ho sigui sent. Quant vulguis en parlem. Però lamento no veure cap resposta al que he dit: Jo no m’he presentat 2 vegades ni m’agrada el Insult ( i Nazisme es insult).

È

Èrik S.

Òdena -Barri de la Font

22 de desembre 2010.08:16h

Respondre

Veig molt comentarista infiltrat partidari d’aquests anomenats ”ÒdenaOberta”. Però què es pensen ? Qui són ells per canviar el sistema ? Amb qui han empatat ? Realment es nota que... Llegir més l’empresa privada ja no dona gaire de menjar i ara toca passar-se al sector públic, a la pública, a viure de la mamella no ? Jo crec que tant si estan els uns com els altres (els d’Unió o els de CDC) el primer que han de fer és dir SI al polígon de la Zona Franca, i parar els peus a aquests de l’Espelt -que són quatre gats- i que es creuen els amos de la raó a Òdena.

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

22 de desembre 2010.01:11h

Respondre

Disculpa Francesc, em passo escrivint i encara em deixo coses...
Quan vulguis tinc còpia del plànol de les passades eleccions en el que CiU proposava una zona industrial al costat de l’Aeròdrom,... Llegir més ves per on la mateixa que ara proposa Odenaoberta. Deies llavors: “Estudiar viabilitat, sembla tenir sentit comú, els ciutadans decideixen”.
Ja no és viable? Ja no te sentit comú? Ja no decideixen els ciutadans?
Ens has descobert!!! Això que proposa ara Òdenaoberta també ho vas proposar tu en les passades eleccions. El que pensem nosaltres és que és viable, que te sentit comú i que han de decidir el ciutadans.
Falta de memòria potser? Si no trobes el plànol te’l puc passar.
Guardo més coses, però reconec que em faig pesat.

P

Pep Solé Vilanova

L'Espelt

22 de desembre 2010.00:52h

Respondre

Francesc, et veig encès. Que potser tens algun remordiment? Que potser algú podria evidenciar que tu vas dir que no et presentaves?.
Jo no entraré en qualificatius per que ningú és perfecte i... Llegir més simplement faré preguntes a partir del que segons el Regió7 ha dit en Boquete, i que no desmenteixes.
No se com qualificar veure escrit que “segons Boquete, ”ja estava decidit” que seria (candidat) el cristianodemòcrata Francesc Jorba”. No se com qualificar que ningú de CDC Òdena sabés que ja hi havia un candidat escollit, més que res per que em sembla recordar que CDC Òdena va escollir ja fa mesos el seu candidat.
He d’entendre Francesc que els candidats a alcaldes s’escullen en despatxos lluny del municipi corresponent i d’esquena als militants locals i en contra dels candidats que han escollit?
Per que serà que em sembla haver llegit que el Sr. Moltó, responsable de CDC de les Comarques Centrals i el Sr. Guixà responsable comarcal de CDC, van donar el seu vist i plau a que el Sr. Josep Vicenç Mestre fos escollit com a responsable de política municipal de CDC, en tant era el Candidat escollit per CDC Òdena?. M’estàs dient Francesc que tots aquests vist i plau no signifiquen res i que tot ja estava escollit des de fa mesos lluny d’Òdena?
A la vista del teu aclariment ara ja sabem que algú ha mentit i que no has fracassat i també ja sabem que només has perdut en unes eleccions en la que erets cap de llista i que en les altres, que també vareu perdre, anaves tercer a la llista. Em podries convèncer que ets el millor candidat després de perdre les anteriors eleccions i d’acabar la legislatura amb dos regidors d’onze que te el municipi d’Òdena? Alguna cosa no és certa?
Francesc, “posar ordre a CDC”, com demana el Sr. Boquete vol dir que aquest senyor mana per sobre de tota la gent de CDC de la Comarca? Com ho qualifiques?
Segons es llegeix a Regió 7 també ens diu el Sr. Boquete que en ”Francesc Jorba és la persona que es tornarà a presentar com a alcaldable d’Òdena, per Convergència i Unió”. Haig d’entendre que CDC Òdena no pot escollir i proclamar el seu candidat i en canvi UDC si que pot decidir unilateralment el candidat que ha de representar la llista de CiU coalició?
Em sembla be, com diu el Sr. Boquete a Regió7, que UDC tingui el seu candidat. Legítim, certament. Com, ho deu ser que CDC tingui el seu candidat. Existeix algun reglament, escrit o acord que impedeixi que CDC presenti llista a un ajuntament? M’ho pots aclarir?
Si és cert com diu el Sr. Boquete que “a Òdena estava decidit que es presentés Francesc Jorba” em podries explicar com és que responsables de CDC Igualada vinguessin a la presentació d’Odenaoberta el passat mes de juny?. M’estàs dient que ni tan sols els responsables d’Igualada estan al corrent dels candidats que s’escullen en els municipis propers i sobretot en el municipi que ha de tenir més pes en els creixement en els propers anys?
Apreciat Jorba, podries confirmar-me públicament que tot el que fas és el que creus que és realment millor pel municipi d’Òdena, que fermament creus que tu ets el millor candidat per Òdena, que després el resultat anterior segueixes sent el millor candidat, que mai has dit que no et tornaries presentar i que encapçalar la llista a Òdena és la millor opció per CiU?
Jo m’avanço. Crec fermament que el Josep Vicenç és el millor candidat per Òdena. Creus amb convenciment que tu i el teu equip te les millors opcions per governar a Òdena que el Josep Vicenç i l’equip que proposa Odenaoberta?
Per acabar, transcric fil per randa el que deia el teu programa electoral de 2007: “Defensarem que el Pla Director sigui com tu vols i no com ens vulguin imposar des de la resta de la comarca ni des de la Generalitat”. Que se’n ha fet d’aquella autonomia i independència que escrivies en el teu programa electoral de 2007? Per què em sona estrany llegir que exigeixes independència en el teu programa i acceptes ara que des de quilòmetres enllà escullin qui ha d’encapçalar la llista d’Òdena en les properes eleccions municipals.
Com tu dius, qui vulgui comentar el que vulgui pot venir a parlar amb mi. Tampoc hi tinc cap inconvenient, però que com que el Sr. Boquete prefereix discutir els temes a la premsa ja posats seguim aquí.
Una abraçada.

e

encuriosit

Igualada

21 de desembre 2010.23:42h

Respondre

Veig que tot això es molt enredat, o no, o potser es molt clar, mes del que sembla, i es que aquí hi ha un senyor que es de Masquefa i que es diu Boquete, que potser no coneix res d’Odena, però... Llegir més que es militant d’UDC, mes ben dit, n’es el president comarcal i que pel que es veu vol imposar al seu cap de llista per sobre de tot i de tothom.

Però clar, en unes eleccions el que finalment te la última paraula es el poble que amb el seu vot decideix, li agradi o no al Sr. Boquete

Pel que es veu també CiU encara s’ha de pronunciar, pel que s’intueix CDC aposta pel Josep Vicens i si afegim a tot això que pel que s’està comprovant aquest dies, el president de CiU l’Artur Mas no te un pel de tonto i que el seu objectiu a part de voler ser el nou president de la Generalitat, es aconseguir uns molt bons resultats a les properes eleccions municipals i sobretot que el seu partit CiU aconsegueixi governar a la Diputació de Barcelona, veurem que el que digui, vulgui o estimi el Sr. Boquete si no va en la sintonia del que desitgen els ciutadans d’Odena s’haurà de posar en quarantena.

Per tant, no ens posem nerviosos (ja se que es difícil), donem temps al temps i un vot de confiança al possible nou president de la Generalitat, ja que en el fons tots es necessiten: CiU necessita tenir el millor candidat a l’alcaldia d’Odena i els d’Ôdena Oberta necessiten tambe tenir molta sintonia amb el futur govern de la Generalitat per poder tirar endavant els seus projectes.

Ah!! i solament afegir que trobo interessant i digne d’estudi la proposta de trasllat del polígon industrial de Can Morera, a primera vista sembla molt interesant, felicitats!

F

Francesc Jorba

Odena

21 de desembre 2010.21:37h

Respondre

Comentari a la redació:
Suirt aquest comentari en el nº 7 : dit RAFAEL:
”Això ja és el colmo de la “caciqueria” i el naisme.”

Nazisme¡¡¡¡ Això NO es pot permetre. Això sol el... Llegir més desautoritza¡¡¡¡¡
No crec que sigui OK posar vaquests tipuis d´insults amb cognotacions de MORT¡¡¡¡¡

F

Francesc Jorba

Odena

21 de desembre 2010.20:34h

Respondre

Tothom pot opinar. Tot es legítim. Inclús , pel que veig, quasi la ofensa. Sols que el que NO es pot fer es mentir. JO no puc haber fracassat ( si es que perdre unes elecions es fracassar) 2... Llegir més vegadas quant sols he estat candidat en una.
Si es diu això que es demostrable que NO es CERT, que poden ser altres coses?
De la resta res a dir.Llibertar d´expresió (pero veritable¡¡¡).
Qui vulgui comentar el que vulgui pot venir a parlar amb mi. No hi tinc cap inconvenient.

J

Joan

Odena

21 de desembre 2010.18:09h

Respondre

Sr Boquete , ja se que vostè perd un cap de llista a Odena , i ho sento molt , però els militants i simpatitzants de CIU Odena , ens sentim enganyats i traïts , tant pel seu Partit UDC , com pel... Llegir més de CDC , ja que sols estan mirant les seves fitxes , en un taulell d’escacs que es el nostre poble . I AIXÒ NO HO PERMETREM . que li quedi clar .

Ara tenim un equip que es potent , que es engrescador , que s’estima el poble i que es cavall guanyador en les properes municipals .
Portem 8 anys a l’oposició , i ara ens vol treure l’ il•lusió ?.

Soc militant , però davant de tot soc Odenenc , el sr Jorba es odenenc , però davant de tot es militant .

No se si l’actitud ( per dir algo ) del Sr Jorba es per qüestió d’orgull personal o som moneda de canvi d’algun altre municipi , vostès sabran , però srs de CDC i de UDC , els militants d’Odena varem elegir democràticament i en assemblea local al Sr . Josep Vicens com al nostre candidat per les properes eleccions .

QUI SON VOSTÈS PER OBVIAR AQUESTA DECISIÓ ?
VOLEN IMPOSAR-NOS UN LIDERATGE QUE NO SENTIM ?

R

Rafel

Òdena

21 de desembre 2010.16:15h

Respondre

A Regió7 el tema encara és més sucós.
En Boquete diu que “no pot ser que el mateix partit tingui una posició diferent d’Igualada i del Consell Comarcal en temes com el polígon de la Zona... Llegir més Franca i l’aeròdrom”. També demana “que CDC desautoritzi Òdenaoberta.
Això ja és el colmo de la “caciqueria”.
Ara resulta que un municipi s’ha de governar des del partit de Barcelona. Aquesta és l’obertura i la Catalunya dels millors que ens promet en Mas?
Ni Òdena ni els odenencs no pinten res a casa seva, segons el Boquete que crida a l’ordre a tothom qui no pensi com ell.
Jo proposo abolir els ajuntaments, els alcaldes i regidors, les eleccions municipals i que l’Artur Mas faci de President de tot (segur que en Boquete preferirà en Duran). Així s’acaba la discrepància i d’una taca abolim tothom qui pensa, qui proposa i acabem d’una manera ràpida amb qualsevol vestigi de democràcia, de participació, d’ètica i de decència.
També diu que en “Francesc Jorba és la persona que es tornarà a presentar com a alcaldable d’Òdena, per Convergència i Unió”. Si el candidat de CiU ja està decidit no entenc on veu el problema el Boquete!. Tema tancat i llavors ja no hi ha tema a debatre. Senyors de Òdena oberta, ja esteu fora, busqueu-vos una altre partit. Òdena hi guanyarà, us ho ven asseguro.
Vostè Boquete, no te ni idea del que passa a Òdena més enllà del que li explica el Jorba, que li recordo ha fracassat en les dues darreres eleccions electorals. Com a mínim en Puigcercós i en Montilla, que vostès tan han criticat els darrers 7 anys, saben admetre les derrotes. Sembla que UDC no en tenen ni idea del que és dimitir i deixar pas a noves opcions.
Senyors d’Òdena oberta, que feu aguantant aquest antidemócrata? Al ventall polític actual teniu diverses opcions polítiques que us obriran les portes de bat a bat per accedir a que porteu les seves sigles.
Algú em podria dir com va acabar la discrepància de l’alcalde d’Ascó que demana el cementiri nuclear i que CiU diu que no hi està d’acord? Ja l’han fotut fora a aquest que discrepa? A la forca!
Si aquests ens han de regenerar la democràcia i pretenen que la gent vagi a votar estem arreglats.

A

Antoni

Òdena

21 de desembre 2010.14:13h

Respondre

Jo penso que en Boquete i el Jorba son socialistes infiltrats jajaja

T

Toni

21 de desembre 2010.13:49h

Respondre

Hi ha partits i indrets que quan es troben en aquesta situació fan el que es diu unes primàries: qui recull més suports entre la militància del municipi és qui encapçala la llista...

R

Ramon F.

Igualada

21 de desembre 2010.13:31h

Respondre

Si no he entès malament, el Sr. Boquete diu que el candidat proposat per UDC per encapçalar la llista municipal de CiU a Odena es el Sr. Francesc Jorba

Ara falta saber que es el que opina CDC i... Llegir més millor encara que es el que opina el poble d’Odena ja que si CiU vol realment guanyar les eleccions municipals a aquesta població haurà de presentar a la millor persona, acompanyada del millor equip possible.

Vist això i estan segur de que el Sr. Boquete mes enllà de possibles interessos de partit voldrà també que CiU guanyi la contesa electoral, hem permeto la llibertat de fer-l’hi una proposta: que CiU encarregui una enquesta a aquesta població sobre la valoració del candidat o candidats a encapçalar la llista i que un cop vist el resultat s’actui en conseqüència.

A

Andrés

Pla de la Masia (Òdena)

21 de desembre 2010.11:22h

Respondre

Jorba, Jorba, Jorba!!!
Se sent com crida del Guisado des del fons de la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Òdena. A Òdena tindrem progrés durant quatre anys més, olé, olé, olé!!! I el Sr.... Llegir més Jorba assegut al costat del Pare Guisado escoltant la seva divina paraula, assentint i ratificant les seves sàvies benaurances. I quan no les escolti es perquè estarà de viatge diplomàtic a l’estranger, perquè –cal recordar-ho- a gran part dels Plens no assisteix perquè està de viatge de negocis (només faltaria que aquesta persona fos alcalde d’Òdena!!!). “Sin acritú” però quina llastimosa situació. El que fan alguns per continuar aferrats a la seva cadira de l’oposició!!! Aquesta és la generació de polítics que han de seguir governant els nostres Ajuntaments? Sr. Boquete i si vostè procura per casa seva i deixa a la gent d’Òdena que decideixi els seus propis assumptes? Potser els odenencs ja som prou grans, no ho veu vostè així? Parli amb el poble, deixi els interessos partidistes aparcats i potser així el ciutadà tornarà a creure en la política!!!
Jorba, Jorba, Jorba!!! Endavant i força, estem amb tu, estem amb la teva coherència, estem amb el teu tarannà, estem amb els teus discursos, volem més progrés, volem més Guisado!!!

J

Josep

Igualada

21 de desembre 2010.10:20h

Respondre

Quin tip de riure. Tants anys criticant el tripartit i ara un bipartit és incapaç de decidir qui ha d’encapçalar una llista en un municipi, i a sobre va el Boquete i ho explica a la premsa...
Bo... Llegir més aquest Boquete, posant firmes als de CDC comarcals.

J

Jordi

Òdena

21 de desembre 2010.09:17h

Respondre

Jo crec que el Sr. Boquetes està del tot encertat en nomenar al Sr. Jorba com a cap de llista de UDC. El que ha de fer seguidament és convèncer a la gent de CDC Òdena i als odenencs que el Sr.... Llegir més Jorba és el millor candidat i deixar-se d’aventures obertes o tancades. Ara cal una Òdena de progrés.
Amb el Sr. Jorba de candidat per la coalició el que s’aconseguirà és que la màxima incompetència s’imposi a la candidatura de CiU. No oblidem que el Sr. Jorba ja ha fracassat dues vegades. Cal recordar que CiU ha passat a Òdena de tenir, i governar, amb majoria absoluta fa uns anys a tenir a dia d’avui 2 regidors.
Amb aquesta carta de presentació CiU aconseguirà que Òdena es quedi només amb un regidor, que el Consell Comarcal torni a mans socialistes i, per acabar de fer la carambola, que la Diputació de Barcelona segueixi en mans dels socialistes.
D’això en dic fer el govern dels millors, CiU sí que en sap!!!
Sr. Mas, amb el Sr. Jorba a CiU Òdena i el Sr. Boquete a la Comarca estic convençut que són els millors per seguir a l’oposició d’ Òdena, perdre el Consell Comarcal i ja es pot oblidar també la Diputació.
Sr. Guisado, la victòria és seva.
Fora la confusió!!! Volem els millors!!! Aupa Guisado alcalde!!! Sr. Jorba segueixi com ara (a la oposició)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.