TORNAR

V365 critica a Trucharte per haver engegat per decret el projecte de Bogaris

V365 critica a Trucharte per haver engegat per decret el projecte de Bogaris

politica
Dijous, 15 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En les hores posteriors a la sessió plenària tan crispada del dilluns, l'oposició segueix criticant el desenvolupament del ple i l'actitud d'un govern ara trencat en trossos. Vilanova 365, el partit majoritari de l'anterior govern, ha emès un comunicat criticant el projecte del PMUR3 i la situació en la que queda. 

El ple en el que es va decidir ajornar la decisió del PMUR3El projecte de l'empresa Bogaris al PMUR3 -sota l'antiga Scorpia- queda en suspens durant uns mesos, però la tensió continua instal·lada de manera permanent a la política vilanovina. Vilanova 365, principal força de l'oposició (tot i que ara, en el compte enrere per a les municipals, també ha sorgit oposició dins el govern), puja el to contra l'alcaldessa Noemí Trucharte. Per unanimitat, el darrer ple va decidir ajornar el debat sobre el projecte, però el partit que lidera Vanesa González -alcaldessa fins el gener del 2017- etziba que "Trucharte va signar, per decret, l'inici del desenvolupament d'aquest sector sense comptar amb ningú més que ella, ni tan sols amb el seu propi govern. No entenem que, en un projecte tant important, se'ns deixi al marge a la oposició, els companys de govern i la ciutadania d'aquesta manera".

En aquest sentit, V365 critica també que l'alcaldessa "va actuar de forma autoritària, tallant la llibertat d'expressió dels portaveus polítics amb arguments insostenibles". La crispació va ser especialment notable amb Vanesa González, però també respecte Jordi Barón, regidor de l'antic govern.

Des de la formació independent municipalista vilanovina, es defensa "la necessitat d'haver obert el projecte, ja no només a la oposició, sinó als seus propis companys de govern. No es pot arribar a un ple i dir que el PMUr3 és un projecte de ciutat, i que aquest projecte només tingui quatre vots favorables de 17" assenyala González.

Sobre el xoc dialèctic, la portaveu de V365 insisteix en què "el ple és l'espai polític on els regidors hauríem de poder expressar la nostra postura davant dels diferents punts, per tal que la gent de Vilanova tingués tota la informació necessària per conèixer i valorar tot allò que es desenvolupa des de l'Ajuntament. Lamentem que no pugui ser així".


3 Comentaris

p

pep

15 de novembre 2018.10:51h

Respondre

La Sra Trucharte, esta demostrant , al meu entendre, tenir valentia, cintura política, bon criteri, i saber lo que vol, res semblant a ser com la oposició, que molt bla, bla, i pocs resultats.... Llegir més simplement, uns populistes de boquilla..
Per mi te, un gran futur polític, tota aqueste oposició, de pa sucat amb oli, no te res a fer, incruent al oportunista, Sr Cividanes
ENDAVANT SRA TRUCHARTE.....

J

Joanma

=ada

15 de novembre 2018.14:36h

Pep la realitat es totalment contraria a lo que dius. Sembla que siguis un membre del seu partit o bé un familiar. d’ella.

a

alberto

15 de novembre 2018.20:00h

Jo crec, que ele Sr Cividanes, no es un polític oportunistes, per mi es un polític, que sols busque, notorietat, al preu que sigui, i que de tan en tan, te rampéis de gelosia, envers a la... Llegir més alcaldesa.

En fi, un molt mal polític....ademes de persona, inmadura..
( Abans el yoyas...)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.