TORNAR

L'Ajuntament de Vallbona cedeix l'ús de la Casa dels mestres a l'AMPA de l'escola Josep Masclans

L’AMPA es compromet a fer el manteniment d’aquest local municipal

politica
Dimecres, 4 març 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'Ajuntament dóna resposta a una petició de l'associació parental per comptar amb una seu permanent de manera oficial. Els pares i mares de l'escola del municipi ja havien fet ús de l'immoble puntualment.

La batllessa Meritxell Baqué, a l'esquerra, en el moment de la signaturaEl consistori cedirà a l'AMPA de l'escola Josep Masclans l'ús de l'immoble conegut com a la Casa dels mestres. Aquest edifici es troba a la part més baixa del carrer Reguerot i en virtut d'aquest acord, l'associació hi podrà desenvolupar la seva tasca. L'Ajuntament no es fa responsable del material que l'entitat tingui dipositada a la Casa dels Mestres; per la seva banda, l'AMPA "es compromet a mantenir l'immoble net i ordenat".

L'AMPA havia presentat una instància en què sol·licitava la formalització en un conveni de l'ús de l'immoble conegut com a Casa dels mestres. L'Ajuntament ha donat la llum verda, ja que és una entitat sense ànim de lucre i que destinarà l'espai a fins d'interès social alhora que d'aquesta manera es formalitza l'ús d'aquest espai que l'entitat ja venia utilitzant des de fa anys.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.