TORNAR

Veïns amb Veu vol un nou pont entre Igualada i Vilanova

Confien que la Generalitat ajudaria a finançar una obra que admeten que seria molt costosa

politica
Divendres, 24 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació municipalista vol mantenir el seu pes dins el consistori vilanoví, ara de dos regidors. Vilanova del Camí és el municipi anoienc on hi ha més candidatures: deu llistes per 17 regidors.

IPV-Veïns amb Veu signa "com a infraestructura, prioritària i principal", dins seu programa fins el 2030 " la construcció d'un nou pont cap a Igualada entre el Barri de la Indústria i el Barri Sant Crist". Amb això "aconseguiríem una nova via de comunicació d'entrada i sortida de vehicles i vianants. Però a més reduiríem considerablement el transit interior que circula pel centre del poble entre les dues sortides actuals cap a Igualada, el pont vell i la carretera de La Pobla de Claramunt".

La formació que encapçala Juan Manuel Cividanes considera que "a la carretera de La Pobla de Claramunt, on en certes hores del dia tenim cues i retencions de sortida i entrada al municipi. Amb el nou pont reduiríem aquestes situacions i el trànsit interior". Afegeixen que malgrat el gran cost "la Generalitat de Catalunya subvencionaria el projecte com ha realitzat en altres municipis amb el mateix projecte". I que Montbui en el seu moment va tenir un nou pont.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.