TORNAR

Un vial urbà entre Pujalt, Sant Martí de Sesgueioles, Calonge de Segarra i els Prats de Rei

Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central

politica
Dimecres, 5 novembre 2008. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central ha aprovat inicialment i ha sotmès a informació pública el pla especial urbanístic de la ronda sud que traça un vial urbà entre Pujalt, Sant Martí de Sesgueioles, Calonge de Segarra i els Prats de Rei.

El director general d'Urbanisme, Pere Solà

Concretament, aquesta ronda urbana es composa d'una calçada bidireccional amb dos carrils de 3,5 metres i uns vorals exteriors d'1,5 metres. El document que s'ha presentat inclou un conveni urbanístic pel desenvolupament, gestió i copagament de la infraestructura viària que, en una primera fase, afecta uns terrenys de l'Institut Català del Sòl.

El director general d'Urbanisme, Pere Solà, ha dit que és la Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central la que aprova aquesta ronda urbana perquè afecta molts municipis i si s'hagués de fer separadament per part dels ajuntaments seria 'molt difícil'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.