TORNAR

Vilanova 365 fa la proposta de cobrir la pista exterior de Can Titó i fer un nou gimnàs

El partit municipalista anuncia un programa de manteniment de les instal·lacions esportives a la vila

politica
Dijous, 16 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura liderada per Vanesa González anuncia canvis dràstics per millorar la qualitat dels equipaments esportius. La reforma de Can Titó, a la vegada, vol posar en valor "un espai degradat per les obres de la piscina".

Vilanova 365 es fixa renovar la zona esportiva de Can Titó en el proper mandat. El partit de Vanesa González vol "finalitzar les obres de la piscina i transformar l'edifici de dues plantes en un bar i un gimnàs més ampli que l'actual. Les obres afectaran també a la zona lúdica de barbacoes i l'aparcament d'aquesta, així com la pista poliesportiva exterior". Significaria el cobriment de la pista poliesportiva exterior i la transformació de la zona lúdica, "afectada ara per la paràlisi de les obres de la piscina".

L'estat actual de la zona lúdicaGonzález afirma que "la zona esportiva i del Parc Fluvial és la porta d'entrada a l'espai natural de Vilanova del Camí, i el seu gran ús demanda una actualització. Hi ha espais a mig construir i d'altres, com alguns vestidors, que necessiten una actualització". Considera que "amb el cobriment de la pista facilitarà un nou espai a la ciutadania i els clubs esportius que es troben amb el pavelló actual sobrecarregat. El gimnàs també serà una solució per donar un ús a un edifici inacabat i que servirà també de bar per la piscina i el Parc Fluvial".

Les obres a la zona lúdica, d'altra banda, "permetran tenir un espai d'aparcament delimitat i la recuperació d'una zona que havia quedat degradada com a conseqüència de les obres inacabades de la piscina. La zona de barbacoes queda deslluïda per la presència de restes de materials de la construcció mig enterrades al terra, necessitem actuar ja". Afegeixen que planificaran una llista d'actuacions de manteniment de les instal·lacions esportives de tot el municipi.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.