TORNAR

Vilanova365 urgeix al govern local a rectificar i dir "no al macropolígon"

Acusen a PSC i JxCAT de ”manca de transparència” amb les altres forces respecte Can Titó

politica
Dimecres, 16 setembre 2020. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En un moment que l'oposició al Pla Director Urbanístic de la Conca s'està reforçant amb la recollida d'adhesions, la segona força del consistori vilanoví referma que no vol el macropolígon a Can Titó. Insten al govern municipal a fer costat al sentir "de la majoria de vilanovins i vilanovines."

La portaveu de V365, Vanesa GonzálezEl grup municipal de Vilanova365 ha emès un comunicat on subratllen que "defensem activament des de la nostra posició política allò que la majoria de vilanovins i vilanovines està manifestant a través de la plataforma 'Salvem Can Titó' i també ho hem fet constar així en la junta de portaveus que es va celebrar a l'Ajuntament de Vilanova", és a dir, contra la instal·lació d'una superfície industrial a Can Titó.

La formació que lidera Vanesa González exposa que "ens posicionem al costat de la voluntat de tots aquells que no volen veure com el nostre entorn natural més immediat es converteix en infraestructures industrials, que ni tan sols poden assegurar una dinamització econòmica del territori ni assegurar llocs de feina pels ciutadans de la Conca." Per altra banda, "també vam mostrar el nostre descontent per la falta d'informació que han ocultat PSC i JxCat respecte al projecte."

V365 subratlla que "aquest és un projecte prou important i que el futur de Vilanova, en aquest cas, no pot estar única i exclusivament en mans dels 9 regidors que formen l'equip de govern. Vilanova és de tots, i tots tenim quelcom a dir. Esperem, de tot cor, que el govern rectifiqui i sigui capaç de priorizar la voluntat dels vilanovins i vilanovines per sobre dels interessos partidistes."


1 Comentaris

m

maria

Òdena

16 de setembre 2020.16:03h

Respondre

Bones noticies, a Òdena tampoc volem veure el nostre entorn natural transformat. Esperem que com em deia la meva mare: el que no vulguis per a tu no ho vulguis per a ningú. i que realment apostem... Llegir més per un altre model economic més respectuós i esdevingui un veritable progrès per a molts anys.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.