Redacció AnoiaDiari

Redacció AnoiaDiari

Amelia Jiménez Roman

Dimecres, 25 agost 2021. 13:47

Hipólito Benito Elvira

Dimecres, 25 agost 2021. 13:46

Aquestes vacances, escapa't a l'Anoia: Visita al Molí de la Roda de Veciana – Visita a l'Art Ecclesia a Segur de Veciana – Passejada per l'Astor
Propostes per gaudir de l’Anoia en un dia (16)

Dimarts, 24 agost 2021. 03:00

És difícil fer una llista amb tots els plans turístics (rutes per la natura, museus, restaurants, allotjaments rurals, castells, restes arqueològiques, edificis reconeguts, mercats,…) que té la nostra comarca. Però ens hem animat i hem dissenyat 14 propostes per fer en un dia que combinen esport, natura, gastronomia i cultura. Aquests plans s’han de conèixer. Alguns estan en aquesta llista pel seu encant, altres tenen un enorme valor històric i artístic, i altres no són gaire coneguts i mereixen una visita. Gaudiu-los tots! Cada proposta està pensada per fer-se en un dia, però les podeu agrupar i muntar-vos una escapadeta de cap de setmana o més dies. Són temps complicats per poder viatjar lluny de les nostres fronteres. Però tranquils i tranquil·les, a l’Anoia podem trobar indrets que semblen trets de contes de fades. Vivim en una comarca ideal per planejar una escapada inoblidable, imaginar excursions a peu o en bici, en família, en parella o amb amics. Propostes romàntiques, propostes culturals, propostes gastronòmiques, esportives… A l’Anoia hi ha de tot! Aquests són només alguns dels millors plans que podreu fer.

Comencem a l'indret tranquil i agradable del Molí de la Roda, un dels tres naixements del riu Anoia. Tot seguit, visitem el centre d'interpretació del Patrimoni Religiós de l'Anoia, l'Art Ecclesia a Segur de Veciana, el remodelat castell i les vistes de la sal del Mirador; finalment ens desplacem a l'Astor per passejar a aquest poble de carrers medievals, documentat des de l'any 1176.