TORNAR

59 denúncies des del dijous 20 d'agost a Igualada, més del 50% vinculades amb el risc de propagació de la Covid

Espai patrocinat per

27 denúncies han estat per no portar mascareta i 6 més per a establiments que no van tancar a la 1 de la matinada

Salut
Dimarts, 25 agost 2020. 17:13. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Policia Local va intensificar el control de comportaments incívics durant els dies en què s’havia de celebrar la Festa Major.

PUBLICITAT

Durant el cap de setmana en què s’hauria d’haver celebrat la festa major, i coincidint amb l’entrada en vigor de les noves normatives relacionades amb els horaris dels locals de restauració i d’oci nocturn, la Policia Local d’Igualada ha formulat 16 denúncies per fer “botellón”, 6 denúncies a establiments per no tancar a la 1 de la matinada i  una per obrir en dia festiu.
Des de dijous i fins dilluns, també s’han fet 27 denúncies per no portar mascareta, 4 denúncies per consum de substàncies estupefaents, 3 per causar sorolls i molèsties i 2 a propietaris d’animals per dur-los sense lligar i no controlar-ne els excrements. El balanç també inclou la detenció de dues persones per robatori i la intervenció arran de 6 accidents de trànsit, tots de poca consideració.
La tinenta d’alcalde Carlota Carner destaca que aquestes dades refermen la convicció amb què l’Ajuntament i els cossos policials treballen per controlar els comportaments incívics a la ciutat. “La situació de pandèmia ens obliga a ser molt exigents en la prevenció d’actes que puguin perjudicar la seguretat sanitària. En la ciutadania ha mantingut un comportament molt responsable, que s’ha anat adaptant a les diferents fases i normatives. La decisió de no celebrar la festa major anava en aquesta línia d’actuar preventivament i el balanç d’aquests dies reforça la necessitat de fer prevaldre el principi de prudència”.

Altres bretolades dels darrers dies
També el dimarts al matí es van trobar pintades referents al patró d’Igualada. Aquestes es van fer a l’exterior de la Basílica de Santa Maria, concretament, al peu de la Capella fonda, Capella del Santíssim Sagrament i del Sant Crist d’Igualada, a la plaça del Pilar.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.