TORNAR
PUBLICITAT

Alain Afflelou i ACAPS Anoia revisen la visió a sis nens saharauis

Espai patrocinat per

La col·laboració solidària va començar fa cinc anys

Salut
Diumenge, 11 agost 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per quart any consecutiu, Alain Afflelou Igualada i la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Saharaui (ACAPS Anoia) han renovat la seva col·laboració per atendre nens i nenes saharauis, provinents de campaments de refugiats.

PUBLICITAT

Enguany, 6 nens i nenes d’entre 8 i 13 anys han estat atesos per fer-se la revisió visual i oferir-los unes ulleres, en el cas de ser necessari. Durant la revisió complerta que ofereix Alain Afflelou Igualada es comprova la graduació de la vista i es revisen possibles patologies de còrnia, cristal·lí i llàgrima. Tots els nens i nenes reben unes ulleres de sol i si es diagnostiquen problemes de visió, unes ulleres graduades. Alguns dels nens revisats al llarg d’aquests 5 anys han presentat graduacions molt altes en miopia i astigmatisme, arribant a les 3 diòptries.
Carles Cuñado, franquiciat de l’òptica s’ha mostrat orgullós i emocionat de col·laborar amb aquest nou projecte, oferint de nou la seva ajuda i el seu saber fer.
El projecte solidari d’acollida va començar fa 24 anys i Alain Afflelou d’Igualada s’hi ha sumat des del 2015. El centre igualadí col·labora també amb altres col·lectius per millorar la salut visual, especialment amb aquelles organitzacions que tracten amb persones grans, nens, nenes i col·lectius vulnerables. Cuñado ha assenyalat que “la iniciativa neix de la nostra responsabilitat com a experts en salut visual i del nostre compromís amb la societat. Estem molt conscienciats amb aquests projectes, ja que la salut és un dret al que no es poden posar barreres. Per tot això, des d’Alain Afflelou Igualada ens hem compromès a millorar la visió i qualitat de vida dels nens saharauis que any rere any venen per allunyar-se de les condicions climatològiques del seu entorn, revisant-los la vista i entregant-los, en el cas que sigui necessari, ulleres graduades perquè la seva visió no empitjori” ha manifestat.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.