TORNAR

Aquest dissabte, portes obertes virtuals al Campus Universitari d'Igualada

Espai patrocinat per

Els assistents podran interactuar amb el professorat per videoconferència

Salut
Divendres, 22 maig 2020. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Una jornada que permet fer una visita en línia de la mà del professorat i conèixer els Graus que s'hi imparteixen. El curs vinent, el Campus d'Igualada estrenarà nous estudis: el Grau en Administració i Direcció d'Empreses i el màster en simulació clínica. 

PUBLICITAT

El Campus Universitari Igualada-UdL presentarà la seva oferta educativa a l'estudiantat, ajustant-se a la situació de confinament. Aquest proper dissabte 23 de maig totes les persones interessades podran participar en la Jornada de Campus Oberts virtual a través del web www.portesobertes.udl.cat, on podran conèixer tots els detalls dels Graus que s'imparteixen al campus.

Hi haurà un horari específic per realitzar la visita per cada titulació, que comptarà amb una presentació per part dels responsables dels centres. Les persones assistents podran interactuar amb el professorat per videoconferència o per xat. El Campus Universitari Igualada-UdL ofereix els graus en Enginyeria Química, Organització Industrial i Logística, Administració i Direcció d'Empreses --que s'estrena amb 40 places disponibles-, Tècniques d'Interacció Digital i Computació (TIDC), Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició, i també els màsters en Enginyeria del Cuir –únic a Europa-, i un nou Màster en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient.

El Campus garanteix als alumnes pràctiques en empreses de cada sector. Fins i tot, el Grau TIDC s'ofereix en modalitat Dual per poder compaginar la formació acadèmica amb la pràctica a l'empresa mitjançant un contracte laboral. Pel que fa a les diferents enginyeries, l'estudi elaborat pel propi Campus l'any 2018 va revelar que tots els graus compten amb un 100% d'inserció laboral. Des de la Universitat de Lleida recomanen inscriure's prèviament a la Jornada de Campus Oberts des de la mateixa web portesobertes.udl.cat, tot i que no és requisit imprescindible per poder-hi assistir.

Més informació sobre la COVID19


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.