TORNAR

Carme Riera i els periodistes Quico Sallés i Benet Iñigo conversen sobre la COVID

L’acte ’Igualada, zona zero’ obre el nou cicle ’Mirades’ organitzat per l’AnoiaDiari

Salut
Dijous, 8 juliol 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Durant el confinament, els periodistes Benet Iñigo i Quico Sallés, van escriure dos llibres que són una valuosa crònica de l’impacte de la pandèmia a Catalunya. Uns testimonis que van tenir la Conca d’Òdena com a protagonista. Aquest dimarts 13 de juliol dins el cicle 'Mirades' organitzat per l'AnoiaDiari, conversaran amb la Dra. Carme Riera, directora del SAP Anoia, sobre el confinament i sobre el passat, present i futur de la pandèmia de la COVID-19.

Benet Iñigo és el cap de societat dels serveis informatius de RAC1 i autor del llibre Essencials, un esfereïdor relat de l’experiència que van viure els professionals sanitaris durant la pandèmia, amb testimonis anoiencs. Quico Sallés, redactor a El Món i col·laborador entre altres, del FAQS, durant el confinament va recórrer mig país per escriure una trepidant crònica sobre el confinament, Catalunya, zona zero.

Dins el nou cicle 'Mirades', i amb el lema 'Igualada, zona zero', Benet Iñigo i Quico Sallés conversaran amb la Dra. Carme Riera, directora del Servei d'Atenció Primària Anoia i primera tinent d'alcaldia de l'Ajuntament d'Igualada, sobre la crisi de la pandèmia i sobre com van viure el confinament de la Conca d’Òdena, l’epicentre de la COVID-19 a Catalunya.

Quico Sallés, Benet Iñigo i Carme Riera

Inscripcions

La conversa es farà el dimarts 13 de juliol, a 2/4 de 8 del vespre, als Jardins del Mercantil (accés pel carrer del Clos)

L'acte és gratuït i obert a tothom. Es farà a l'aire lliure i seguint totes les mesures de prevenció de contagi de la COVID-19 establertes pel Procicat.

L'aforament és limitat i l'organització recomana inscriure's prèviament. Ho podeu fer omplint un senzill formulari, escrivint un correu a toni@anoiadiari.cat o escrivint un whatsapp al 609394628. Si no s'exhaureixen les localitats anticipadament, també es podrà accedir a l'acte sense inscripció prèvia.

Converseskm0

Després d'un any de parèntesi a causa de les restriccions per evitar els contagis de la COVID-19, l'AnoiaDiari ha reprès la celebració d'actes culturals oberts als seus lectors i a la ciutadania. Enguany, al costat del cicle 'Converses', que ha portat a l'Anoia personalitats com el Dr. Manel Esteller, Òscar Camps, Roger Torrent, Xavier Sala i Martín, Sílvia Bel, Laura Rosel, Albert Sánchez PiñolOusman Umar i Jordi Villacampa, l'AD estrena els cicles 'Conversesk0' i 'Mirades'.

El cicle 'Converseskm0' s'estrena aquest dijous amb una conversa amb quatre professionals que han treballat en la realització del 'Polònia', el programa de sàtira política que celebra quinze anys en antena. La igualadina Carola Vilanova conversarà amb Júlia Cot, Jordi López, Santi Vidal i Xavi Rojas, acompanyats per l'actor del programa, el popular Toni Albà, sobre els secrets, curiositats i interioritats del programa, sobre tot allò que passa darrere les càmeres i que no veiem per la pantalla.

Dins aquest cicle, els pròxims mesos, parlarem amb Eudald Carbonell, Lola Vendetta, Feliu Formosa, Laura Pinyol i Diana Gómez, entre altres.

Mirades

Amb la conversa 'Igualada, zona zero', estrenem el cicle 'Mirades', amb el qual volem donar una ullada al món que ens envolta a través de l'obra d'escriptors, periodistes, artistes... amb exposicions, presentacions de llibres... Aquest cicle es va obrir el passat 9 de juny amb la presentació de l'Anuari MÊDIA.CAT 2020 del Grup de Periodistes Ramon Barnils.

 

 

 

 


1 Comentaris

P

Pepita suria

Igualada

8 de juliol 2021.08:39h

Respondre

Aquestes xerrades les podrien pasar per el canal taronja? La gent gran podriem veure, gracies.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.