TORNAR

El Consell fa un estudi sobre l'ús de les noves tecnologies durant el confinament entre la gent gran

Espai patrocinat per

Salut
Dijous, 30 abril 2020. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Un estudi estadístic de com empra la gent gran les eines tecnològiques i fins a quin punt contribueixen a evitar l'aïllament social. Porta per nom "Gent gran i noves tecnologies en la situació de confinament derivada de la COVID19 "

PUBLICITAT

El Consell Comarcal, el Consell de la Gent Gran de l'Anoia i la UdL impulsen un estudi sobre l'ús de les noves tecnologies que fan les persones grans en l'actual situació de confinament per la COVID19. L'objectiu és conèixer com fa servir aquest col·lectiu els aparells tecnològics i quines possibilitats poden oferir de cara al futur.

Facebook, una de les xarxes socials que s'utilitzen mésPer una banda, es recolliran dades sobre l'ús que les persones grans de la comarca fan de les noves tecnologies en l'actual context: xarxes socials, solucions de missatgeria, videoconferències, jocs digitals, correu electrònic o televisió digital, entre d'altres. I, de l'altra, es vol aprendre d'aquesta experiència i extreure'n conclusions que, en el futur, el Consell de la Gent Gran pugui aprofitar per a combatre l'aïllament social en aquest col·lectiu.

Aquest estudi compta amb la col·laboració de Sergio Sayago, investigador i professor al Campus Universitari d'Igualada-UdL. La participació és del tot voluntària i anònima i es pot fer a través d'aquest enllaç http://ves.cat/etE4.

Més informació sobre la COVID19 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.