TORNAR

En els darrers 7 dies s’han confirmat 5 nous casos a l’Hospital d’Igualada

Espai patrocinat per

2 professionals sanitaris més situen en 19 el nombre de personal confinat del centre hospitalari

Salut
Dijous, 20 agost 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Segons expliquen fonts de l’hospital, degut a l'increment de brots generalitzats a Catalunya s'ha pres la decisió de permetre només un acompanyant i sempre el mateix per a pacients ingressats.

PUBLICITAT

Cap persona ha mort en els darrers set dies per Covid-19 a l’Hospital d’Igualada i s’han donat d’alta a 7 pacients que han estat tractats contra la nova malaltia. En el darrer informe de l’Hospital d’Igualada, s’assenyala també que s’han confirmat 5 nous casos i dels 615 de la setmana passada s’ha passat a 627 el nombre de persones tractades al centre des de l’inici de l’emergència sanitària.
En quant al professional sanitari, en la darrera setmana s’ha passat de 17 a 19 el nombre de professionals sanitaris confinats.

Mesures més restrictives per a l’acompanyament en casos d’hospitalització
D’altra banda i segons s’apunta des de l’Hospital d’Igualada “degut als brots de transmissió comunitària que s’estan donant de manera generalitzada a Catalunya, hem hagut de prendre alguna mesura més restrictiva pel que fa al tema d’acompanyament de pacients ingressats al nostre Hospital”. El nou protocol mostra la normativa per a acompanyants i familiars, on s'hi assenyala que tan sols una persona i sempre la mateixa podrà visitar la persona ingressada. També s'hi mostra l'horari de visites per als ingressats en habitacions individuals, parells i la necessitat de pactar l'horari de visites amb l'especialista corresponent per a pacients ingressats a l'UCI. Finalment, el document recull els passos a seguir en cas de presentar símptomes respiratoris, gripals, febre o haver estat en contacte amb possibles portadors o casos confirmats.

Es manté en moderat el risc de rebrot a la comarca
Pel què fa a les dades públiques del seguiment epidemiològic del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, el risc de rebrot es manté com a moderat a l'Anoia, igual que la setmana passada i la velocitat de reproducció en les 722 proves PCR fetes del 9 al 15 d'agost es situava en l'1,11. A data del 18 d'agost Salut assenyala que s'han fet 18.074 proves PCR a la comarca.


1 Comentaris

n

nye

20 d'agost 2020.10:35h

Respondre

Quan parleu de que l’hospital ha registrat X casos nous, només parleu dels que detecta l’hospital? O també incloeu els que detecten els ambulatoris? Perquè jo diria que als ambulatoris... Llegir més detecten tres o quatre cops més casos que a l’hospital.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.