TORNAR
PUBLICITAT

L'Associació Salut Mental Catalunya Anoia esdevé d'Utilitat Pública

Espai patrocinat per

Salut
Dilluns, 23 novembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El passat 2 de novembre, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 8261) va publicar la resolució definitiva amb la qual la Direcció general de Dret i d'Entitats Jurídiques va atorgar la qualificació d'utilitat pública a l'Associació Salut Mental Catalunya Anoia, entitat sense ànim de lucre que treballa amb persones amb alguna problemàtica de salut mental, mitjançant un equip multidisciplinar al servei de les persones que vetlla per donar suport, guia i assessorament professional. L'objectiu de SMCAnoia és el de millorar el concepte i la vivència de la Salut Mental per a la persona, la seva família i l’entorn social que l’envolta.

PUBLICITAT

D'aquesta manera, l'Associació Salut Mental Catalunya Anoia veu reconeguda la seva tasca al llarg dels 22 anys de la seva història. Aquest reconeixement, segons fonts de l'assoiciació "ha estat possible per la col·laboració, aportació i treball d'un seguit de persones que han fet el que és, avui en dia, aquesta entitat. Aprofitem per agrair a tots i a totes la tasca feta, tant usuaris dels nostres serveis com professionals que hi són i els que no, voluntaris, famílies a  tots els col·laboradors tant públics com privats. Moltes gràcies! Juntxs arribem més lluny!"

 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.