TORNAR
PUBLICITAT

L’escola ARA ofereix cursos de teràpies manuals de manera online

Espai patrocinat per

Espai patrocinat

Salut
Diumenge, 27 setembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L’escola de Teràpies Manuals i Naturals ARA ha adaptat el seu currículum per oferir formació per terapeutes de manera online i semi-presencial, a part dels cursos presencials a la seu d’Igualada.

PUBLICITAT

La transforació del currículum ha significat trobar maneres per ensenyar disciplines que requereixen un tacte personal, com el quiromassatge o la quiropràxia, de manera online. La majoria de cursos complementaran una part teòrica ensenyada de manera online amb una part pràctica aplicada en sessions concretes a l’escola. La part pràctica s’ensenyarà seguint estrictes mesures sanitàries i en diverses sessions per adaptar-se a les necessitats dels alumnes.

A més, l’escola ha ampliat el seu currículum i oferirà dos nous cursos, reiki i gemmoteràpia, que dirigirà la professora Cheyenn Rodgers.

 

L’Escola de Teràpies Manuals i Naturals ARA té més de 20 anys d’experiència i compta amb centenars d’alumnes formats a darrere. A partir d’octubre oferirà cursos en quiromassatge, kinesiologia, Flors de Bach, reflexoteràpia podal, quiropràxia, reiki i gemmoteràpia. Tots els cursos es poden reservar des del lloc web araterapia.com.

Àngel Sanromà, director de l’Escola ARA, comenta: “Adaptar-se a la nova realitat de la pandèmia ha estat difícil, però estem convençuts que la gent vol seguir amb la seva formació, i és important oferir-la al nivell adequat. Oferint cursos semi-presencials i online, a part dels presencials, permetem que els nostres alumnes puguin seguir la seva formació de terapeutes en qualsevol circumstància”.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.