TORNAR
PUBLICITAT

Els grups escolars confinats baixen fins a 9 a l'Anoia

Espai patrocinat per

Les classes es reprendran dilluns amb 228 alumnes i professionals confinats. Fa dues setmanes hi havia 22 grups i 534 persones confinades als centres educatius de la comarca

Salut
Dissabte, 28 novembre 2020. 10:43. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de COVID-19 a l'Anoia és de 9, 13 menys que els registrats fa dues setmanes. Segons les dades del Departament d'Educació, aquest dissabte es registraven 228 persones confinades, entre alumnes, docents i altres professionals dels centres d'ensenyament. Fa dues setmanes, les persones confinades eren 534. Les classes finalitzaven aquest divendres amb 866 grups escolars confinats i 20.970 persones en quarantena al conjunt de Catalunya.

PUBLICITAT

La majoria de grups escolars confinats a l'Anoia es concentren a Igualada, amb sis. Hi ha un grup confinat a Capellades, un a Jorba i un altre a Masquefa. Només hi ha un centre amb dos grups confinats: l'escola Maristes, d'Igualada, amb 38 persones en quarantena. La resta de centres tenen un únic grup confinat: l'escola Anoia (32 persones en quarantena), l'escola Àuria (30), escoles de l'Ateneu Igualadí (30), i l'Institut Milà i Fontanals (16), d'Igualada; l'institut Molí de la Vila (31), de Capellades; la Institució Igualada (20), de Jorba; i l'Institut de Masquefa (24). Hi ha quatre centres amb persones en quarantena sense que, en principi, s'hagi confinat grups complets: l'escola Monalco, d'Igualada, amb una persona en quarantena; l'escola Guerau de Jorba (2), l'escola el Turó (3), de Masquefa, i l'institut Guinovarda (1), de Piera).

L'escola Maristes, d'Igualada

Les dades dels casos COVID-19 als centres educatius s'obtenen del buidatge de les dades que cada centre introdueix a l'aplicació Traçacovid. Aquesta aplicació dona suport als ​centres educatius en el marc del Protocol de casos COVID-19 als centres educatius​​. El Departament d'Educació les actualitza diàriament a través del seu portal. La darrera actualització és d'aquest dissabte 28 de novembre, al matí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.