TORNAR
PUBLICITAT

Els hauríem d’avui en dia... Com reconnectar amb la nostra essència.

Espai patrocinat per

Salut
Dimecres, 6 juny 2018. 12:52. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Comença un temps difícil quan ens jutgem i se’ns crea un conflicte mental per no pensar, sentir i actuar en concordança. La societat, la família, els amics, les parelles, els cànons establerts, el què diran, el que s’espera de nosaltres... tots són pilars poderosos que ens forgen les creences. Per molt forts i conscients que creguem que som, sempre remouen la nostra essència i les emocions se’ns mengen els sentiments si no hi posem límits i comencem a comprendre, usant la via que sigui i que ens ajudi.

 

PUBLICITAT

La vida és canvi constant i nosaltres tenim una intuïció que ens surt del cor, ens guia i ens parla a través de les situacions i el temps. Quan no l’escoltem, el cos emmalalteix i parla per a què el sanem a ell i a nosaltres com a ànima.

Hauria de fer això, pensar allò, sentir allò altre... Ens omplim d’ hauríem, perquè el conflicte entre el que desitgem i creiem amb el que hauríem de fer està influenciat pels factors externs i una programació interna que arrosseguem.

Per exemple, hauria de fer la carrera d’advocat perquè a tota la meva família són advocats, encara que a mi m’agradi més una altra especialitat? Hauria de conèixer més a aquell noi que m’agrada encara que practiqui una altra religió si sé que la meva família no l’acceptaria? Hauria de dir NO encara que em burxin els amics per a què ho faci si va en contra dels meus principis o SI per a què m’acceptin?

Hi ha moments on cal reconnectar-se amb la nostra essència per a trobar respostes. Una visualització i oració que ens pot ajudar a fer-ho és la següent, i cal repetir-la 21 dies per a crear-ne l’hàbit:

Imagina’t que estàs de peu en un bosc i comences a respirar profundament. A cada inspiració des del cap va baixant la respiració fins a la base de la columna. Quan deixes anar l’aire, ho fas imaginant que expulses tot el que no necessites per la boca,  i t’imagines que des dels peus surten unes arrels que t’arrelen a la terra, cada cop més profundes. Poc a poc percebràs també que del teu melic surten uns cordills que t’uneixen amb els arbres més propers d’aquest bosc i que la inspiració també neix més a munt del cap i et va connectant amb el cel, deixant fluir l’energia de colors entre el cel i la terra.

Després d’aquesta visualització, cal dir 3 vegades les següents paraules, interiorment o amb veu alta expressant-ho a l’exterior:

Sóc energia i em connecto amb la meva essència de llum i demano alliberar-me de les meves pors, inseguretats, patrons, frustracions i pensaments de l’inconscient i conscient que no serveixin a la llum aquí i ara. Creo espai per a una freqüència més alta, per a poder servir a la llum i sol·licito el poder de discerniment a favor d’ella. Així mateix, atrec l’abundància, l’amor i la salut a la meva vida, aquí i ara. Gràcies, gràcies, gràcies.

Terapeuta natural: Marta Muñoz


www.martamuñoz.com

Facebook

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.