TORNAR
PUBLICITAT

L'Hospital admetrà visites als pacients que no tinguin coronavirus

Espai patrocinat per

L’acompanyant anirà sempre identificat amb un adhesiu i haurà de viure al mateix nucli familiar que el pacient

Salut
Dimecres, 3 juny 2020. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Canvi substancial a l'Hospital d'Igualada en el règim de visites després de gairebé tres mesos. Encara que sota normes estrictes, es podrà rebre la visita d'un acompanyant.

PUBLICITAT

Una persona, a la sortida de l'Hospital, el mes de març FOTO: ACNEls pacients ingressats a planta, que no siguin positius per COVID, podran rebre la visita d'un acompanyant o familiar. Serà un  acompanyament sota estrictes normes d'higiene i salut per tal de mantenir al màxim de seguretat, tant dels visitants com dels pacients i dels professionals. Serà obligatori l'ús de la mascareta quirúrgica i el rentat de mans a l'entrar i sortir del centre i de l'habitació. 

De moment, es permet un sol acompanyant per pacient i haurà de ser una persona que convisqui amb ell o ella o familiar de primer grau. Els acompanyants aniran sempre identificats amb un adhesiu que se'ls facilitarà des del Servei d'Admissions i únicament podran estar acompanyant al pacient dues hores al dia.

Podran venir acompanyants en diferents torns i segons siguin les habitacions números parells o senars. Els pacients ingressats a la UCI reben un altre tractament i és el propi personal d'aquest Servei qui pacta amb la família o acompanyant. No està permesa les visites socials o de cortesia, i en casos especials de pacients ingressats, es valorarà, de manera individualitzada, si s'autoritzarà o no l'acompanyament.

Per a qualsevol dubte, l'Hospital posa a disposició el telèfon d'admissions d'hospitalització 93 807 56 00 o bé es pot contactar a través de la web mitjançant el formularis del Consorci Sanitari de l'Anoia i Hospital d'Igualada.

Més informació sobre el COVID19


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.