TORNAR
PUBLICITAT

L'Hospital d'Igualada desplegarà diversos actes per la Setmana Sense Fum

Espai patrocinat per

Salut
Divendres, 20 maig 2016. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El grup impulsor d'activitats per als dies mundials a igualada (GIA) organitza una sèrie d'activitats relacionades amb alguns dies mundials. El grup està composat pel Consorci Sanitari, l'Ajuntament, l'ICS Igualada Urbà i l'Agència de Salut Pública. Des d'aquest abril, que en formem part també el Consorci Sociosanitari d'Igualada i la Fundació Sanitària Sant Josep. Ara, s'ha coordinat un seguit d'actes per la Setmana Sense Fum.

A partir d'aquest dimarts 24 de maig i fins el dimarts 31, a Igualada tindran lloc diversos actes i exposicions en relació a la Setmana Sense Fum del 2016. En primer lloc, hi haurà el Concurs de Fotografia entre els alumnes d'ESO dels instituts igualadins. Les bases i les condicions de lliurament es poden consultar a cada un dels centres. El termini màxim de lliurament és el 30, a les 12 de la nit; ja el divendres 3 de juny, el lliurament de premis. Mentre, des del dimarts 24, hi haurà l'exposició de les fotos del concurs dels anys anteriors al vestíbul de l'Ajuntament.

Des del 17, ja hi ha una altra mostra en marxa relacionada amb les activitats: una exposició de dibuixos elaborats pels usuaris del Centre de Dia de Salut Mental, que es pot veure als dos edificis de pisos ViuBé. Del 24 al 31, al vestíbul de l'ABS Igualada Nord hi haurà un Mural sobre el Tabac; des del dia 23, l'exposició 'La Fàbrica de Fum' -elaborada pels usuaris del Centre de Dia de Salut Mental- serà al vestíbul de l'Hospital.

El 27 de maig, 'La Píndola' de Ràdio Igualada es dedicarà a la Setmana Sense Fum, en un programa que comptarà amb el Grup Tabac de l'ABS Igualada Nord. El dia 31, els actes es traslladen a l'Hospital, amb la taula informativa de l'AECC. I el mateix dimarts 31, a Cal Font, de 5 a 7 de la tarda, es clouran les activitats amb la dinàmica 'Saps quina edat tenen els teus pulmons?'. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.