TORNAR
PUBLICITAT
PUBLICITAT

L'Hospital d'Igualada adquireix un nou TAC de tecnologia avançada

Espai patrocinat per

El nou equip de Tomografia Axial Computada es posarà en funcionament el 15 d’octubre

Salut
Diumenge, 23 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El proper 15 d'octubre entrarà en funcionament el nou equip de Tomografia Axial Computada (TAC) a l'Hospital d'Igualada, adquirit pel Consorci Sanitari de l’Anoia dins el seu pla d'inversions. Des d'aquest dilluns i fins a la data assenyalada per a la seva estrena d'aquest equip gaudeix de les prestacions tecnoloògiques més avançades, el centre hospitalari instal·larà una unitat mòbil per continuar oferint aquest servei.

PUBLICITAT

Del 24 de setembre al 14 d'octubre es disposarà una unitat mòbil de TAC per tal de poder continuar amb aquestes proves diagnòstiques quan siguin necessàries per als nostres pacients i garantir, així, la continuïtat en l’assistència sanitària. Aquesta unitat mòbil estarà instal·lada al mateix recinte del centre, davant de la sortida entre l’Àrea de Diagnòstic per la Imatge i la sortida d’emergència de Farmàcia (c/Lecco). S’han adequat tots els circuits interns i externs que hauran de fer, aquests dies, els usuaris i els professionals i intentarem minimitzar al màxim les molèsties que això pugui comportar.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.